15. Friday och en sleepover!

230 6 0
                                    

Fredag 21 november 2014

Fredag! Yippie! Jag hoppade ur sängen och sprang bort till Felix rum. Jag slet upp dörren och hoppade på honom. Jag satte mig gränsle över honom på hans rygg. Han ryckte till och kollade lätt upp med halvt öppna ögon. Jag kollade ner på honom och han la ner huvudet i kudden.

- Vad vill du? Mumlade han i kudden.
- Det är fredag idag....sa jag och han suckade.
- Och? Var det det du ville säga...herregud, mumlade han i kudden.
- Ja typ! Sa jag och han suckade och kastade av mig.

Han klev ur sängen och gick mot sin garderob. Han drog ut nya kläder och underkläder. Jag satte mig upp och började gå mot dörren.

- CUZ FRIDAYS ARE FOREVER! Sjöng jag och gick ut.
- Ja tills inatt ja! Ropade han efter mig i hallen.
- I DON'T REALLY CARE! Sjöng jag i melodin till "fridays are forever".

Jag hörde en suck från Felix rum. Jag gick in på mitt och valde snabbt kläder. Det blev en turkos college och ljusa jeans.

(Vid lunch)

Jag gick mot bordet där Johanna, Felix, Oscar och Ogge satt. Johanna vinkade mot mig när hon såg mig. Jag slog mig ner mellan Oscar och Felix. Johanna och Ogge satt framför mig.

- Vart var du? Frågade Johanna när jag satt mig till rätta.
- Du borde vänja dig vid att jag kommer senare på fredagar. Jag slutar lektionen 10 minuter efter er innan lunch. Sa jag och Johanna nickade ett "ja-juste-fan-vad-dum-man-är-då".

Vi fortsatte prata och äta. Under hela lunchen hade Ogge tittat på mig. Alla rörelser iakttog han...nästan. Han log varje gång jag log. Alltså den här killen.....😵.

(Klockan 18:00 hemma)

Felix hade gått ut med Dante och jag lagade maten. Jag gjorde tacos. Vi skulle ha en sleepover denna helg och typ alla var bjudna. Johanna, Ogge, Omar, Oscar, Siri, Mimmi och Alec, vi hade även bjudit Joel. 10 pers alltså skulle vi bli. De skulle komma över vid sju. Jag höll på med köttfärsen och snart skulle jag hacka sallad. Jag slängde en blick mot klockan. Kvart i sju! Redan? Jag hörde hur ytterdörren öppnades och Felix steg in med Dante.

- Hemma! Ropade han.
- Märker det! Ropade jag tillbaka.

Jag lagade klart allt och dukade i matsalen. 8 stolar hade vi så jag skulle behöva lägga till två stolar till. Plötsligt ringde det på dörren.

- JAG ÖPPNAR!! Skrek Felix.

Jag hörde hejanden och röster. Det lät som Siri, Mimmi, Oscar och Ogge. Jag gick ut i vardagsrummet där alla nu var samlade. Efter en stund kom även Johanna, Omar, Joel och Alec. Nu satt vi alla vid matsalsbordet och åt...tacos!

- Oh...majgad! Så gott med tacos! Sa Omar plötsligt vilket fick många att skratta till.

Det kändes så bra att ha alla här. Johanna, Siri och Mimmi....mina typ ända tjejkompisar. Oscar och hans "vitt-fluff-fluff". Omar som innerst inne var 5 år. Joel, en av mina klasskompisar sen 1:an och även han som jag slog vad med hehe. Alec, som jag nyss träffat, men det kändes så rätt att ha honom där. Ogge, världens kramare och Felix, min bror.
Vi fortsatte att prata om allt möjligt och alla var med i samtalet ingen kom undan. Tillslut var alla mätta och vi gick och satte på en film. Det blev "Divergent". En av mina absoluta favoritbok och film. Jag älskar Shailene Woodley så mycket! Vi kollade klart på den och plötsligt frågade Omar.

- Vilken falang tror ni att ni skulle passa bäst in i? Frågade han och alla började tänka.

Det slutade med en vild diskussion och det ända de kommit fram till var att jag var en divergent...yey! Joel och Alec gick hem och nu var det bara vi kvar. Vet inte varför de inte skulle sova över. Men i alla fall...vi var åtta kvar så det var inte helt tomt direkt. Vi satte oss istället och körde lite sanning eller konsekvens. Klockan var strax över 22:00 och alla var sådär flummiga och trötta.

See you again | o.mDär berättelser lever. Upptäck nu