49. Morning live stream

32 1 0
                                    

Fredag 17 april 2015

Jag och Katia hade tagit ett rum i natt. Killarna och Daff fick lösa sitt själva. Klockan var 9:00 och vi hade varit nere och ätit frukost. Jag hade pratat med Bradley. Han hade sagt att Connor kan vara väldigt blyg och att han blev förvånad över att han kom fram till mig igår bara sådär. Han tror Connor gillar mig. Eller i alla fall att han är intresserad. Varför gillar alla just mig? Connor, Alec och antagligen Ogge. Sen är det väl antagligen några på skolan också med tanke på att typ alla frågade mig om alla hjärtans dag. Fast Connor är ganska söt ändå. Jag satt på min sida av sängen och höll på med mobilen. Jag la ut en bild från igår i spelrummet. Jag hade tagit en gruppbild med killarna. Plötsligt hör jag hur killarna pratar i vardagsrummet. Även Katia hörs.

- Killar det funkar nu! Hörde man henne säga.

Jag blev genast nyfiken och bestämde mig för att gå ut till de. Där satt de i soffan som var placerad framför någon slags högre låda eller något. Bradley, Tristan, Omar och Oscar satt i soffan medan Felix, Connor, James och Ogge satt på lådan på varsin kudde. Någons dator som verkade vara Daffs var placerad på bordet på något som såg ut som böcker. Jag gick fram till Katia och frågade om vad de höll på med och fick svaret Livestream. De satt och pratade om konserten och vad de gjort igår. Jag och Katia stod då vänster sida om killarna medan Daff stod på andra.

- Det kommer bli helt amazing! Sa Omar och alla nickade instämmande.
- Elice vill du joina? Frågade Bradley och kollade mot mig.
- Nja, jag vet inte, svarade jag lågt.
- Men kom igen vi har ju sagt det viktiga nu... Fyllde Omar i.
- Jo men okej! Svarade jag och de jublade.

Jag satte mig i mitten emellan Connor och Felix.

- För er som inte vet, ja du kan presentera dig! Sa Felix och pekade på mig.
- Hej! Jag heter Elice och jag är Felix syster. Svarade jag enkelt och vinkade.
- De tycker ni är superlika! Sa Omar som hade uppe mobilen och antagligen läste Twitter.
- Ehm ja vi är tvillingar.. La jag till och vi började skratta.
- Det var en som hade frågat sin kompis om vem som var Felix. Hon pekade först på dig men sen på Felix! Fortsatte Bradley.

Vi började skratta ännu mer och vi livestreamde i kanske en kvart till innan vi stängde av. Det var ganska kul att vara med förutom att man behövde tänka på vad man sa och gjorde en extra gång eftersom det var live. Annars var det kul!

See you again | o.mWhere stories live. Discover now