13. Aggressions problem?

188 4 4
                                    

(Varning för våldsamt kapitel👏🏼😅)


Torsdag 13 november 2014

Jag gick hand i hand med Alec mot hans skola. Han hade skickat in en ansökan till min skola för nästa termin och nu skulle vi prata med rektorn på hans gymnasium.

- Där är helvetet...sa han och pekade mot en gul/brun/grå byggnad.

Det var en enplansbyggnad och var ganska gammal. Eller ja, den såg äldre ut enligt mig.

- Hämta brandmanskläder! Sa jag och viftade till med armen.

Alec fnissade till och sen var vi framme vid dörren. Jag kände att han var nervös och att han tänkte släppa. Istället greppade jag hårdare och vi gick in. Det var väldigt många där inne. När de såg oss där inne tystnade alla och stirrade på oss. Jag flinade åt alla och sedan kollade jag mot Alec som stirrade ner i golvet. Jag drog med honom med lite motstånd från hans sida. Men eftersom jag var lite starkare gick det bra ändå. Vi svängde runt ett hörn. Det hängde en skylt från taket:"rektor". Jag gick längs med korridoren. Vi passerade ett gäng killar. Kan det vara de som Alec berättade om? Japp! Med tanke på hur Alec betedde sig, han kollade ner i marken och han ville helt enkelt försvinna. Vi gick precis förbi de när en av killarna slog till Alec i ryggen.

- Jaså? Inte någon bögjävel längre? Snygg tjej du har där! Fast hon förtjänar bättre..! Sa han drygt och de andra började skratta.
- Hörru tjejen! Visste du att din pojkvän är BÖG!? Sa en annan kille.

Jag spände käkarna och vände mig om och gick fram till de. Jag spände handen till en knytnäve och höjde den snabbt och slog till "ledaren" på käften så han föll mot golvet.

- Vad fan?! Vad håller du på med? Är du helt dum i huvudet? Skrek killen som jag just slagit ner.
- Vad i helvete! Skrek en annan.
- Du är näst på tur! Sa jag och höjde näven en gång till.

Han gick framåt mot mig och jag puttade in honom i skåpen bakom honom. Den tredje killen hoppade på mig bakifrån som jag slängde över mig så han ramlade med en duns i stengolvet. Den fjärde killen försökte slå mig med sin knytnäve men jag var snabbare. Jag tog tag i den och spände ögonen i honom. Jag vred armen på honom och sen sprakade jag honom i skrevet. Jag sparkade till ledaren i magen och sedan gick jag mot Alec som stod förskräckt och tittade på. Jag vände mig mot killarna igen. Jag såg många andra som stirrade på oss.

- Ni kanske borde tänka två gånger innan ni ger er på någon! Sa jag och tog tag i Alecs arm och gick in igenom dörren till personalrummet.

Jag såg en skylt där det stod:"Rektor Göran Andreasson". Tönt namn! Jag slängde upp dörren och möttes av en förvirrad antagligen Göran i telefon. Jag gick fram och tog tag i telefonen och tryckte bort samtalet jag la den på bordet.

- Ursäkta unga dam men vad håller du på med? Frågade Göran argt.
- Frågan är...vad håller du på med? Svarade jag och blängde på honom.
- Än en gång...ursäkta? Sa han.
- VET DU VEM DETTA ÄR? VET DU VAD HAN GÅR IGENOM VARJE DAG! VET DU VILKEN LUST JAG HAR ATT SLÅ NER ALLA I DENNA BYGGNADEN?! SVAR NEJ! Skrek jag i ansiktet på honom.
- Ehh.. Alex?...Anton?...svarade han osäkert.
- HAN HETER ALEC DIN JÄVEL! Svarade jag och la händerna över skrivbordet.
- Vad i...? Var det ända han fick fram.
- Alec visa honom! Sa jag och Alec kavlade upp båda ärmarna.

Göran kollade förskräckt på Alecs armar. Helt täckta med skärsår och något blåmärke här och där.

- SER DU DETTA! JAG FRÅGADE SER DU DETTA! Skrek jag på Göran och han nickade.

Alec kavlade ner sina ärmar och la armarna längs med sidan.

- DET DÄR DIN JÄVEL ÄR SÅR GJORDA AV DINA PUCKADE ELEVER PÅ DITT IDIOTI-GYMNASIUM! ALEC HAR BLIVIT MISSHANDLAD, FÖRNEDRAD, RETAD, MOBBAD JA KALLA DET VAD DU VILL!HAN SKA SKRIVAS UT UR DETTA RÖVHÅL OCH ALDRIG SÄTTA SIN FOT HÄR IGEN, FÖRSTÅTT?! Skrek jag.
- Herregud varför har du inte sagt något.....Alex? Frågade han och försökte låtsas bry sig.
- ALEC HAN HETER ALEC FÖR I HELVETE! SKULLE DU VERKLIGEN BRY DIG OM HAN HADE SAGT NÅGOT! SKULLE DU ENS TÄNKA TANKEN PÅ ATT LÄXA UPP DINA ELEVER? EN REKTORS UPPDRAG ÄR ATT FÅ ALLA ATT KÄNNA SIG VÄLKOMNA! ALEC GÅR HÄRMED INTE PÅ DETTA GYMNASIUM! TACK OCH ADJÖ FÖR INGETING DET LIGGER FYRA IHJÄLSLAGNA KILLAR UTANFÖR DU KANSKE BORDE SE TILL! Och med det skriket i hans ansikte stormade jag ut med Alec snabbt efter mig.

När vi kom ut stod alla och stirrade skräckslaget på mig.

- OCH VAD FAN GLOR NI PÅ ERA UNGJÄVLAR?! Skrek jag och alla backade.

De fyra killarna som jag hade slagit förut hade rest sig för länge sedan och stod och gnydde över hur ont de hade. Jag puttade undan alla och drog med mig Alec.

- Vilken skola asså! Och vilka elever! Ska inte ens nämna eran shitty rektor.... Sa jag irriterat.

Min blick landade på en brandsläckare. Jag ryckte loss den från väggen och slängde den i golvet. Vi gick ut och jag förökats lugna ner mig.

- Alltså det du gjorde där inne var.....HEL GRYMT ASSÅ! Sa Alec helt överlycklig.
- Tack....eller ja? Jag är hungrig är du? Frågade jag och vi började gå igen.

See you again | o.mDär berättelser lever. Upptäck nu