4. Första skoldagen!

332 7 1
                                    

Måndag 18 augusti 2014

* refrängen i "Roller Coaster" spelas*

Jag vaknade av att min väckarklocka ringde. Jag hade lagt "roller coaster" som alarm. Vet inte varför, den gjorde mig glad på något sätt! Och den var ändå ganska lugn att vakna till, eller ja nästan helt. Det är inte konstigt att ha en av sin brors "bands" låtar. Inget konstigt alls! Okej...kanske lite konstigt. Jag låter låten vara på ett tag till.

Plötsligt hör jag någon som springer i hallen. Dörren slits upp och Felix hoppar in och börjar dansa i mitt rum...i bara kalsonger. Toppen! Observera att det var ett sarkastiskt "toppen!".

Jag ligger på magen och huvudet ligger i kudden. Han fortsätter bara dansa och snart är Dante inne i rummet och hoppar på honom så att han ramlar. Tack Dante! Tack för att du "slog" ner min extremt pinsamma bror! Och årets pris för bästa hund går till....Dante! Nu fattas bara att Dante drar ut honom.. Observera att detta inte var sarkastiskt!

Felix ligger på mitt golv och Dante slickar honom i hela ansiktet. Han börjar asgarva.

- Dante dra ut honom här ifrån....mumlar jag i kudden och vänder mig om i sängen.
- Aaahh! Hjälp! Skriker en morgonhes målbrotts Felix.

Jag vänder mig om och ser Dante som drar i hans kalsonger. Åhh vad jag älskar Dante!

- Sluta Dante! Skrattar han fram.

Jag reser mig upp och sätter mig på sängkanten. Jag stänger av musiken och då stannar både Felix och Dante upp i sin fight. De stirrar på mig. Jag går upp och tar mina kryckor och petar på Felix.

- Uuuut...säger jag medan jag petade på honom med kryckan.
- Jaja...okej...chilla, svarar han och reste sig upp.

Han gick ut och Dante följde efter. Han stängde dörren.

- Felix? Ta på dig kläderna! Gå inte runt hemma i bara underkläder...hörde jag mamma skälla.

Hahha! Rätt åt han. Jag gick mot mobilen och satte på lite musik. Jag satte på Felix Play-listan som han hade gjort igår åt mig. Jag gick mot garderoben och då hörde jag The Fooos musik. Hade han gjort en play-lista med sina låtar? Jag har en, EN låt som väckarklocka och plötsligt har jag stämplats som en Foooer! Eller ja, tekniskt sätt har jag inte gjort det. Fast jag kan hålla med om att de är rätt catchy. Jag tog fram en vit bh, en vit t-shirt, vita trosor och ljusa jeansshorts. Jag tog även fram vita ankelstrumpor. Vitt! En fin färg.

Jag drog på allt och satt mig vid sminkbordet. Jag kammade igenom håret och satte upp det i en slarvig tofs. Jag och Felix hade samma sandblonda hår. Smutsblont kan man också säga. Inget smink idag heller, fast jag fixade till ögonbrynen lite. Jag drog på lite babylips och sedan var jag klar.

Jag roffade åt mig kryckorna och gick ut mot köket. Min fina familj satt ute i köket och åt frukost.

(Lite senare)

Jag gick mot rummet för att hämta min väska. Det var en vit ryggsäck som var av tyg. Den hade en retrostil och den var min favorit. Jag gick sedan mot soffan i vardagsrummet och la mig ner försiktigt. Egentligen ville jag slänga mig i soffan men mitt ben är redan tillräckligt trasigt. Det var 20 min kvar tills pappa skulle skjutsa mig och Felix till skolan. Jag gick in på Instagram och kollade läget. Jag gillade några bilder och kommenterade. Jag la ner mobilen på bordet och jag låg kvar i kanske 5 minuter. Tio minuter kvar innan vi åker.

- Taggad? Frågade Felix och började gå mot mig.
- Nej vad tror du...sa jag.
- Okej, vi har något gemensamt i alla fall...Hahha, sa han och vi började fnissa.

See you again | o.mWhere stories live. Discover now