33. We are NOT together!

133 4 1
                                    

Söndag 15 februari 2015

Jag stod och diskade i köket. Min mobil som låg på köksbordet surrade var femte sekund. Eller det kändes som det. Den har nog aldrig surrat såhär mycket. Det mesta är från Twitter och instagram. Sen har jag väl fått något mer men av 50 notiser så kanske 1 är ett sms. Jag diskade klart den sista muggen och torkade sedan av händerna. Jag satte mig ner vid bordet och gick in på Twitter.

" Maandiseen_Foooer: Alltså jag tycker att @OGMolander och @EliceSandman passar jätte bra ihop!"
57🔁 124⭐️

"Kristin.M: Är det bara jag eller är det någonting mellan er två? @OGMolander @EliceSandman"
10 🔁 149 ⭐️

"5sos_1D_TFC: Är ni tsm? @OGMolander @EliceSandman
1🔁 20⭐️

"SabrineRudberg: Hej kommer ni ihåg mig? Brunt långt hår. Jag hade en blå dunjacka! @OGMolander @EliceSandman BTW ni skulle typ vara det perfektaste paret!😍"
0🔁 12⭐️

"Vera_Foooer4ever: Jag shippar @OGMolander och @EliceSandman alla dagar i veckan!!"
167🔁 278⭐️

Jag trycker på "Veras" tweet och får snabbt upp en massa som svarat. Som tex. "Olice!!😍🔫". Alltså herregud! Vad ska jag göra? Jag går ut till vardagsrummet där Felix även sitter. Jag fortsätter kolla min feed. Jag klickar sedan in på Instagram där folk lagt ut bilder och taggat oss i en massa. Hur fan kan en liten sak bli så stor?! Det var liksom ingen dejt! Vi åt bara mat som två vänner. Mitt i allt vimmel och kaos ser jag även att någon gjort ett fankonto. Jag hinner inte registrera vad det hette utan bara scrollade ner. 50 bilder var redan utlagda! Och sidan hade 1k följare! Det var igår som vi var ute. Hur hade det hunnit sprida sig så fort? Jag stängde ner mobilen och la den på bordet med skärmen neråt. Jag suckade och slängde upp fötterna bredvid mig.

- Verkar som du också sett... Sa Felix plötsligt.
- Mm.. Det är ju inte svårt att missa direkt! Sa jag och viftade med handen.
- Ni trendar... Sa han och tog upp mobilen.
- Va? Svarar jag oförstående.
- Ja? Ni trendar på Twitter! Titta! Sa han och tryckte nästan upp mobilen i ansiktet på mig.

Jag tar tag i mobilen med min vänstra hand och tittar ner. Jag läser om tagen flera gånger. "Olice". Ingen speciellt med tagen direkt men att vi trendar? Jag får en notis på min mobil och ser att Ogge twittrat.

"@OGMolander: Just to clear things up. Me and @EliceSandman are NOT together! Ofc I like her a lot. But we are just friends. And she really don't want you guys to think something else."

Han la sedan till:

"And yesterday was just two friends hanging out at a restaurant and eating. And yes I asked her out bc it was valentines-day but that doesn't mean it was a date"

Jag suckar lättat och hoppas att det kommer hjälpa. Att detta drama lägger sig. Fast det är ganska gulligt att de tycker vi är fina tillsammans. Jag slår till mig själv för att jag tänkte den tanken alls men ler lite för mig själv.

- Oroa dig inte sis'! Sånt här händer. Det är jämnt draman bland våra foooers, ibland små och ibland stora saker! Det ända jag kan vara helt säker på att stort som smått så är det riktigt onödigt! Sa Felix och skrattade till.

Jag log och började tänka på det Felix sa. Jag har ju faktiskt sett flera draman på killarnas Twitter och de har dött ut ganska snabbt. Då lär ju detta också göra det? Eller?

______
När jag skrev detta kapitel för ett LÅNGT tag sen fanns inga twitterkonton som hette så. Ifall det finns nu, well feel famous!😎

See you again | o.mWhere stories live. Discover now