Love, hate and other stories

1.6K 144 19
                                    

Asgard

Thor ospale zamžoural a snažil se vyhnout nepříjemným paprskům drzého slunce a tak se otočil na bok. Jeho pohled upoutala urostlá ženská postava, zcela zakrytá plátěnou přikrývkou modré barvy a na okamih měl ten prchavý pocit, že je zase na Midgardu a Jane spí vedle něj, zachumlaná v peřině, přesně tak, jak to měla ráda. Obvykle ji budil lehkým zašimráním na uchu a zataháním za vlasy. Ona se pak líně otočila a objala ho a začala ho také lechtat, což většinou skončilo bouřlivým ranním milováním a ona dost často kvůli tomu přicházela do práce pozdě.

Thor se sice zasnil, ale násilím se zase dokázal vrátit zpátky do reality. Už dávno nebyl na Midgardu a ta žena vedle něj samozřejmě nebyla Jane. Vzdychl si a přemýšlel, jestli se mu někdy povede překonat ty silné city, které v něm stále vyvolávala jeho bývalá manželka. Velmi o tom pochyboval, ale potom si vzpomněl na Lokiho a Sigyn a také na to, že už čekají dvojčata, z nichž jedno by mělo automaticky nárok na trůn a druhé by bylo jako následník číslo 2. 

Toto pomyšlení mu prudce zvedlo hladinu testoteronu v krvi a on najednou neměl problém vzbudit sladce spící Sif a znova ji pomilovat, aby se ujistil, že také z jeho semene vzejde následník s právem na vládu nad Asgardem.

Sif vůbec neodporovala a podvolovala se všemu, co po ní chtěl, ale jediné co Thora zajímalo, bylo rychlé oplodnění, aby se pak mohl vymluvit na to, že jí nechce ublížit a tyhle tělesné radovánky zcela vypustit. Sif o tom všem neměla ani tušení a užívala si Thorovy prudké přízně plnými doušky.

Když skončili, Thor se rychle odtáhl na druhou stranu postele a důkladně se přikryl, Sif se slastně protáhla a zazívala: "Kdybych věděla, jak je to krásné, nečekala bych tak dlouho..."

Thor se nenápadně ušklíbl. Nádherné to bylo jenom pro ni, ale pro něho samotného byl sex s kýmkoliv jiným, než s Jane, spíše utrpení. Ne, že by před Jane němel jiné ženy, zamlada si dokázal dopřát různé slasti, hlavně když s Lokim chodili pařit do Niflheimu a sváděli místní obyvatelky a soutěžili v tom, kdo toho dokáže víc vypít a pak pomilovat více žen... Občas vyhrál Loki, občas Thor, ale každopádně ani jeden z nich se nikdy předtím nezamiloval. Až když potkali své osudové ženy, ale Loki měl to štěstí, že se svou láskou mohl nejenom zůstat, ale dokonce díky ní i získal trůn.

Sif stále něco povídala, takže Thor občas kývl hlavou na znamení toho, že ji poslouchá, ale jeho myšlenky bloumaly v úplně jiném světě a týkaly se zcela jiné ženy. Zavřel oči a snil o tom, že je znova na Midgardu po boku Jane a místo bratrovražedného boje o nadvládu ho čeká večer na pláži a poklidné pozorování západu slunce. Na jeho nehybném obličeji nebylo nic znát, jenom z oka mu vytekla jedna zrádná slza, která mu pomalu stékala po neholeném strništi a nenápadně skončila rozpitá na polštáři pod jeho hlavou.

*****

Sigyn a Loki seděli každý na jednom konci dlouhého, dřevěného stolu a mlčky snídali. Atmosféra byla napjatá, protože přesně uprostřed mezi nimi seděla Zenia, kterou sem Sigyn pozvala kvůli tomu, aby měla šanci poznat Lokiho i z jiné stránky a sblížit se s ním. Tohle úsilí ovšem zatím vyznívalo marně, protože Loki měl zrovna špatnou náladu a Zenia se tvářila zarytě a nesmlouvavě. Občas se napila hořkého bylinkového nápoje, ale důsledně se vyhýbala pohledu doleva, kde seděl Loki a jenom úsečně odpovídala na otázky, které ji Sigyn kladla.

"Tak dost," položila nakonec Sigyn prudce šálek s kávou na stůl, až ho málem rozbila. "Vy oba dva patříte do mého života a nezbývá vám nic jiného, než spolu vycházet. Prostě se musíte víc snažit."

"Proč?" Vypálila Zenia drze. "Dosud jsem otce nepotřebovala a tak to bude i nadále. Jsem dospělá a samostatná Valkýra. Žádná z nás svého otce nezná, žijeme samy a muže nepotřebujeme."

My name is HellGirl (Sequel to My name is G.O.D)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora