Hoofdstuk: 24

606 25 1
                                    

P.O.V. Joshua
Samen lopen we naar mijn kamer. "Ik ga even wat anders aandoen" zeg ik. Boris knikt goedkeurend. Ik pak een joggingbroek en een T-shirt en loop dan naar de badkamer. Ik verwissel mijn kleding en loop dan terug naar mijn kamer. Boris zit op mijn bed, met zijn rug tegen de muur aan, terwijl hij iets op zijn telefoon doet. Ik kruip onder mijn dekens en leg mijn hoofd op Boris' benen. Boris legt zijn telefoon weg en gaat met zijn vingers door mijn haren heen. De deur gaat open en Johanna komt binnen met een dienblad met een glas cola en water en een bak met chips. Ik kijk haar glimlachend aan en ze zet het dienblad op mijn nachtkastje. "Dankjewel" zeg ik. "Geen probleem. Doe maar rustig aan" Ik knik.

Ik zet mijn televisie aan en druk op Netflix. "Kies jij maar een film" zeg ik tegen Boris. Hij knikt en pakt de afstandsbediening van mij aan. Hij scrolt door alle films heen en zet er dan een aan. Omdat ik zo lekker lig, vallen mijn ogen langzaam dicht en val ik in slaap.

————

Ik word wakker gemaakt door Boris die me zachtjes heen en weer schudt. "Johanna zegt dat we kunnen eten" zegt hij zacht. Ik knik en rek me uit. We staan allebei op vanuit m'n bed en lopen dan naar beneden toe. We gaan bij Johanna aan tafel zitten en scheppen de heerlijke pasta op die Johanna heeft gemaakt. Ik geniet van de pasta en in stilte eten we ons eten op.

P.O.V. Boris
Na het eten helpen Joshua en ik nog even snel met het afruimen van de tafel en dan gaan we weer naar boven. "Wil je misschien blijven slapen?" Vraagt Joshua onzeker. Ik kijk hem aan en knik. "Natuurlijk. Dan app ik even mijn moeder" Hij knikt glimlachend en gaat weer op zijn bed liggen.

Mama
Ik: Hey mam
Ik: Is het goed dat ik bij Joshua blijf slapen?
Mama: Natuurlijk schat. Welterusten alvast😘
Ik: Tot morgen😘

Ik leg mijn telefoon aan de oplader en leg die dan op het nachtkastje. Ik ga naast Joshua op het bed liggen en trek hem tegen me aan. Ik streel met mijn vingers door zijn zachte haren heen en geniet van dit moment. Joshua kijkt omhoog, recht in mijn ogen. "Ik hou van je" zegt hij uit het niets, nog een beetje onzeker. Ik geef hem een kus op zijn voorhoofd. "Ik houd ook van jou" mompel ik. Ik kijk hem weer aan en druk dan mijn lippen zachtjes op de zijne. Hij gaat er in mee en al snel wordt de zoen verdiept. Ik duw hem zachtjes in het bed en ga boven hem hangen. Ik ga met mijn lippen naar zijn nek toe en plaats daar een aantal kusjes. Ik kijk naar Joshua's reactie en ik zie hem genietend, met zijn ogen dicht liggen, wat er schattig uit ziet. Ik ga met mijn handen langs zijn lichaam naar beneden en als ik met mijn handen onder zijn shirt wil gaan, houdt Joshua mij meteen tegen. Ik kijk op en zie meteen zijn schuldige blik. "Niet doen" fluistert hij. Ik kijk hem onderzoekend aan. "Heb ik iets verkeerd gedaan?" Vraag ik bezorgd. Hij schudt zijn hoofd en kijkt weg met waterige ogen. Ik duw met mijn vinger zijn kin omhoog en laat hem mij aankijken. "Je kan mij alles vertellen, hè" zeg ik, terwijl ik nu naast hem ga liggen. Ik zie een traan over zijn wang vloeien en kus die teder weg. "Ik moet het je laten zien" zegt hij dan onzeker. "Oké" Hij gaat zitten en houdt de onderkant van zijn T-shirt vast. Hij zucht diep en trekt het in één keer uit en gooit het op de grond. Als ik naar zijn bovenlichaam kijk, schrik ik van wat ik zie. Twee enorme littekens sieren zijn lichaam. "Je vindt me nu zeker niet meer mooi." Zegt Joshua heel erg onzeker, terwijl hij de dekens tot zijn kin optrekt.

Daar is de onzekere, lieve, schattige en verdrietige Josh weer...

"Nee, nee, niet zo denken" zeg ik meteen, terwijl ik dichterbij hem ga zitten en mijn handen op zijn wangen leg. Hij kijkt mij aan met zijn mooie, maar onzekere ogen. Ik pak zijn handen vast en hij laat het dekbed los. "Het klinkt heel cliché, maar iedereen is mooi op zijn eigen manier Josh" zeg ik, terwijl ik een kus op zijn voorhoofd geef. Hij kijkt mij met een glimlach aan en legt zijn hoofd op mijn borstkas. Ik ga met mijn vingers door zijn korte, zachte haren heen en laat mijn andere hand op zijn rug liggen. "Zullen we de film af gaan kijken?" Vraag ik. Joshua knikt en gaat weer rechtop zitten. "Ik ga me dan eerst even helemaal klaar maken" zeg hij. "Ik loop mee" Joshua en ik lopen naar de badkamer toe en poetsen allebei onze tanden. Joshua heeft nog steeds zijn shirt uit, waardoor ik de littekens nog beter kan zien en toch blijft het op mijn netvlies gebrand staan.

Wie zou dit gedaan hebben? En waarom?

We gaan in Joshua's bed liggen en zetten de laptop weer aan waar we de film op kijken.

Na de film, sluit Joshua zijn laptop af en legt het op zijn bureau neer, voordat hij weer naast mij komt liggen. Hij komt tegen mij aanliggen en legt zijn hoofd op mijn borstkas neer. Ik sla mijn armen om hem heen en geef hem een kus op zijn kruin. "Slaap lekker babe" fluister ik. Ik zie zijn wangen rood worden, waardoor ik zachtjes grinnik en sluit dan mijn ogen. "Slaap lekker handsome" zegt hij grinnikend terug, voordat we allebei na een tijdje in slaap vallen.

Broken (BxB) •Dutch• {Voltooid}Where stories live. Discover now