Hoofdstuk: 26

609 17 4
                                    

P.O.V. Joshua
Het is een paar dagen later, maandag. Ik moet helaas weer naar school. Wat wel goed nieuws is dat ik van mijn vreselijke hoofdpijn af ben. Nadat ik ziek was geweest had ik nog twee dagen hele erge hoofdpijn, maar dat is nu gelukkig weg. En de blauwe plekken zijn ook bijna niet meer te zien.

Ik loop de trap af naar beneden, waar ik Johanna aantref in de keuken. Ik sla mijn armen om haar heen en geef haar een kus op haar wang. "Goeiemorgen Johanna" zeg ik glimlachend. "Hey lieverd. Lekker geslapen?" "Ja, heerlijk eigenlijk." Zeg ik. "Dat is mooi. Wat wil je eten?" "Oh, ik maak zelf wel wat" zeg ik. "Is goed. Ik moet zo naar mijn werk" zegt ze. "Is goed. Hoe laat ben je weer thuis?" Vraag ik. "Ik heb nog een andere shift overgenomen, dus rond 20:00u. Je mag vrienden uitnodigen en pizza bestellen. Ik leg geld op de tafel" "Ja, bedankt"

Als ze weg is, eet ik rustig mijn ontbijtje verder op en app ik naar de jongens of ze langs willen komen.

The sexy boys💪🏼
Ik: Hee
Ik: Mijn moeder is de hele dag werken, dus willen jullie misschien na school komen en pizza blijven eten?

Ik leg mijn telefoon weg, want ik verwacht niet dat ze gelijk zullen reageren.

Als ik mijn ontbijt op heb, loop ik naar boven om me om te kleden. Ik pak een blauwe spijkerbroek uit mijn kast met een wit shirt. Ik trek het aan en loop dan naar de badkamer waar ik mijn tanden poets en een beetje gel in mijn haar doe. Ik kijk mezelf aan en zucht dan diep.

Mijn leven is zo snel veranderd in een korte tijd, waardoor het nog steeds een beetje op een droom lijkt. Zo leef je eenzaam in een weeshuis en zo woon je in een huis met een geweldige nieuwe moeder en heb je een vriendje. Het klinkt zo ongeloofwaardig, maar het is echt waar. Ik hoop dat het voor altijd zo blijft...

Als het tijd is om te gaan, loop ik naar buiten, doe ik de deur op slot en loop ik naar de schuur toe. Als ik mijn fiets niet zie staan, geef ik mezelf inwendig een facepalm.

Mijn fiets staat natuurlijk nog op school. Die dag dat ik in elkaar werd geslagen, had Boris me thuis gebracht en heb ik hem niet meer opgehaald.

Ik pak mijn telefoon uit mijn broekzak en bel Boris.

Boris: "Hey babe, wat is er?"

Ik grinnik door mijn bijnaam.

Ik: "Hey. Kan je mij misschien ophalen?"
Boris: "Hoezo?"
Ik: "Mijn fiets staat nog op school"
Boris: "Oh ja, wat stom! Ik kom er meteen aan. Tot zo"
Ik: "Je bent geweldig. Tot zo"

Ik hang op en kijk dan in de groepsapp of iemand gereageerd heeft.

The sexy boys💪🏼
Alain: Ja is goed.
Boris❤️: Ja, gezellig
Kyle: Ik ben er ook bij
Ik: Komen jullie dan om 15:30u naar mij? Volgens mij is iedereen niet om dezelfde tijd klaar.
Alain: Klopt. Ik ben al om 13:00u uit door uitval🎉
Kyle: Chill!! Ik heb gewoon tot 15:00u🙄
Ik: Oké, top. Ik zie jullie op school zo

Ik stop mijn telefoon weer in mijn broekzak en wacht dan op Boris.

————

Ik kom samen met Boris aan op school en dan stappen we uit zijn auto. Veel mensen kijken mij aan, waardoor ik me niet echt prettig voel. Ik voel dat Boris mijn hand vastpakt en er even in knijpt. "Ik ben er voor je" fluistert hij in mijn oor, voordat hij me meetrekt naar Alain en Kyle. "Hey guys" zeg ik, nog wat terughoudend. "Hey. Gaat het alweer beter?" Vraagt Alain. "Ja. Ik ben alweer helemaal opgeknapt" zeg ik glimlachend. "Mooi. Hopelijk kan Tyler nu met z'n vieze poten van je afblijven" zegt Kyle. "Dat hoop ik ook" zeg ik zuchtend.

Als de bel gaat, lopen we met z'n vieren naar binnen. "Ik ben echt blij dat Alain en Kyle me aardig vinden" fluister ik in Boris' oor als we naar het lokaal toe lopen. Boris kijkt me aan en glimlacht. "Je bent geweldig Josh." zegt hij. Ik wil terug antwoorden, maar ik wordt bijna omver gelopen door iemand. Ik kan nog net mijn evenwicht houden door me aan Boris' arm vast te houden. "Oh sorry! Ik had jullie niet gezien" zegt het meisje snel, terwijl ze bukt om haar boeken op te rapen. Ik buk ook en help haar mee. "Het geeft niks. Kan gebeuren. Ben je nieuw hier?" Vraag ik. "Ja" zegt ze zuchtend. "Niet leuk?" Vraag ik grinnikend. Ze kijkt voor het eerst op en glimlacht zwak naar mij. "Nehh, ik was liever in mijn vertrouwde omgeving gebleven bij mijn vriendinnen. Mijn moeder wilde zo graag hierheen verhuizen." Zegt ze zuchtend. "Ik ga alvast naar het lokaal" zegt Boris, terwijl hij een hand door mijn haar haalt. "Doe eens niet" zeg ik geïrriteerd. Boris lacht en loopt weg.

"Sorry, ik ben Joshua" zeg ik, terwijl ik opsta en mijn hand uitstrek, om haar te helpen met opstaan. "Ik ben Veerle" "Welke klas zit je?" Vraag ik. "Uhm, even kijken" zegt ze, terwijl ze zoekt op het blad wat ze heeft gekregen. "H5f" zegt ze. "Ik zit in H5a. Welke les heb je nu?" "Economie van mevrouw Lauwen" "Oh ik ook. Loop maar mee." Ze krijgt een glimlach op haar gezicht en loopt met mij mee naar het goede lokaal.

Ik open de deur en krijg meteen een boze blik van mevrouw Lauwen toegestuurd. "En waar kom jij zo laat vandaan?" Vraagt ze spottend. "Ik hielp een nieuwe leerling" zeg ik, wijzend naar Veerle die naast me komt staan. "Oh ja, kom maar naar voren" zegt ze nu vrolijk tegen Veerle. "Ga jij maar zitten Joshua" Ik knik, loop naar Boris toe en ga naast hem zitten.

"Stel jezelf maar even voor" zegt mevrouw Lauwen. "Ik ben Veerle, ik ben 16 jaar en ik kom uit Assen, maar ik ben vorige week hierheen verhuisd" zegt ze. "Oké, ga maar naast Joshua zitten" Veerle knikt en gaat dan naast me zitten. "We gaan weer verder waar we gebleven waren, bladzijde 98 van je lesboek"

Ik zucht en open mijn boek. Ik ben nu alweer klaar met deze les...

————————————————————————
Ik dacht dus dat ik zo ver vooruit had geschreven om wel elke dag te uploaden, maar nu komt het laatste hoofdstuk dat ik heb geschreven wel erg dicht bij🙈

Dus nu om de dag een update!

Xxx Eline

Broken (BxB) •Dutch• {Voltooid}Where stories live. Discover now