Hoofdstuk: 25

603 21 1
                                    

P.O.V. Joshua
Ik word wakker op de borst van Boris. Ik kijk omhoog, naar zijn gezicht en zie hem mij glimlachend aankijken. "Hoe lang ben je al wakker?" Mompel ik, voordat ik nog dichter bij hem ga liggen, omdat ik niet uit bed wil. "Half uurtje" "Waarom heb je me niet wakker gemaakt?" "Je sliep schattig en je hebt je rust goed nodig. Het was leuk om naar te kijken" zegt hij. Ik kijk hem weer aan en knik. "Gaat het al beter?" "Ik heb hoofdpijn en last van mijn ribben" mompel ik. "Ik haal wel een paracetamol. Ik moet wel naar school vandaag" zeg ik. "Weet ik. Het is goed. Ik denk dat ik toch alleen maar slaap" zeg ik. Boris knikt instemmend. Hij stapt uit bed, geeft me dan een kus op mijn voorhoofd en loopt dan mijn kamer uit.

Boris komt even later terug met twee paracetamol en een glas water. Ik ga rechtop zitten en neem het dankbaar aan. "Thanks" zeg ik glimlachend. Boris geeft me een glimlach terug. "Ik ga me even aankleden" Ik knik goedkeurend. Hij pakt zijn kleding en een schone boxer van mij uit mijn kast. "Ja joh, steel maar mijn ondergoed" zeg ik grinnikend. "Ik leen het alleen" zegt hij. "Jaja, daar geloof ik niks van" zeg ik. "Misschien zie je het ooit nog wel terug" zegt hij lachend, voordat hij uit mijn kamer verdwijnt en, denk ik, naar de badkamer toe loopt.

P.O.V. Boris
Als ik gedoucht heb, kleed ik mij aan en loop ik terug naar de kamer van Joshua. Hij is weer in slaap gevallen, wat er schattig uitziet. Ik schrijf op een papiertje dat ik naar school ben en dat ik hem morgen weer zie om hem zo rust te geven. Als laatste schrijf ik dat ik van hem houd. Ik leg het papiertje op zijn telefoon en loop dan rustig naar beneden. Ik zie Johanna op de bank zitten met een kopje koffie en een krant. "Bedankt dat ik mocht blijven. Ik ga nu naar school" Johanna kijkt op en glimlacht naar me. "Geen probleem. Veel plezier" "Dankjewel" Ik zeg haar nog snel gedag en loop dan naar buiten.

Als ik op school ben aangekomen, loop ik naar mijn kluisje toe waar ik Kyle en Alain al zie staan. "Hey." Zegt Kyle. "Goeiemorgen" "Hoe gaat het met Joshua?" Vraagt Alain. "Hij heeft veel pijn, maar dat zegt hij niet. Ik zie het gewoon aan hem" zeg ik. "Ik hoorde dat Tyler drie dagen geschorst wordt en dat hij daarna een maand lang moet nablijven" zegt Kyle. "Alsof hij gaat nablijven" zeg ik zuchtend. "Hij moet gewoon voor twee maanden geschorst worden" zeg ik pissig. "Ik snap je man, maar dat mag niet. Dan kom je niet aan het aantal uren wat je in een jaar moet halen" Ik knik instemmend. "Als ik hem zie, gaat hij eraan" mompel ik. "Ik weet dat je kwaad op hem bent, maar straks wordt jij ook geschorst. Hij is het niet waard" zegt Kyle. Ik zucht, maar knik dan.

Na een veel te lange schooldag, loop ik naar mijn auto toe. "Ik zie jullie morgen weer" zeg ik. Ik geef ze nog allebei een bro-hug en stap dan in mijn auto. Op naar huis...

Ik open de deur en stap naar binnen. "Boris!" Roept Lize vrolijk. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en neem haar in mijn armen als ze bij me is. "Hoe gaat het met je arm?" Vraag ik aan haar. "Goed! Het doet bijna geen pijn meer" zegt ze. "Dat is mooi" zeg ik glimlachend. Ik loop met Lize in mijn armen naar mijn moeder toe die in de keuken staat. "Hey mam" zeg ik. "Hey schat. Was het leuk bij Joshua?" Ik zet Lize op de grond en dan rent ze gelijk naar boven. Waarschijnlijk om haar poppen te halen. "Tyler heeft hem gisteren bewusteloos geslagen." Zeg ik zuchtend. "Oh jeetje, waarom?" Vraagt ze bezorgd. "Tyler vond dat Joshua mij van hem af had gepakt" "Gaat het wel weer goed met hem?" "Hij heeft veel pijn, maar het gaat wel beter dan gisteren." "Gelukkig maar. Wil je wat drinken?" Vraagt ze. "Doe maar een kop koffie" zeg ik. "Komt eraan" Ik ga aan de keukentafel zitten en pak mijn telefoon erbij.

"Hier" zegt mijn moeder, die een kopje koffie voor me neerzet. "Thanks" Lize komt de keuken weer inrennen en ze heeft, zoals ik al had verwacht, haar poppen meegenomen. "Wil je met mij spelen?" Vraagt ze. "Tuurlijk" We lopen samen naar de woonkamer toe, waar haar poppenhuis staat en daar gaan we bij zitten.

Na een tijdje wordt ik gebeld door een onbekend nummer. Ik sta op en loop naar de gang toe, voordat ik opneem.

Ik: "Hallo, u spreekt met Boris Molens" zeg ik.
Onbekend: "Hey Boris, je spreekt met Johanna. Kan je misschien nu hierheen komen?"
Ik: "Hey, ja. Wat is er?"
Johanna: "Volgens mij gaat het niet helemaal goed met Joshua, maar ik moet nu echt naar mijn werk toe"
Ik: "Oh, ik kom eraan"
Johanna: "Fijn! Ik leg de sleutel onder de deurmat neer. Dan kan je naar binnen"
Ik: "Komt helemaal goed. Doei"
Johanna: "Doei"

"Mam! Ik ga even naar Joshua toe!" Roep ik naar boven. "Is goed! Dan eet je zeker niet mee?!" "Nee, ik denk dat ik daar ook blijf slapen, maar anders zie je me wel verschijnen!" "Is goed schat! Wens hem beterschap van mij!" "Zal ik doen! Doei!" "Doei schat!"

Ik stap in de auto van mijn moeder en rijd naar Joshua toe. Al snel ben ik er en stap ik uit. Ik vind de sleutel, zoals Johanna had gezegd, onder de deurmat en open de deur. Ik doe mijn jas en schoenen uit en leg de sleutel op de keukentafel neer. Ik loop naar boven toe en open dan de deur van de kamer van Joshua. Ik zie Joshua met samengeknepen ogen op zijn bed liggen, terwijl hij zijn armen om zijn buik heeft geklemd. Ik loop naar hem toe en ga bij hem op bed zitten. "Hey Josh" fluister ik. "Hey"  fluistert hij terug. "Ik ben echt kotsmisselijk" zegt hij zuchtend. "Wil je iets hebben?" Vraag ik. Hij schudt zijn hoofd. "Ik ga even een emmer pakken" "Is goed"

Ik sta op van het bed en loop dan weer terug naar beneden, op zoek naar een emmer en een kruik.

Ik ga weer de kamer van Joshua in, maar hij ligt niet meer in bed. Ik loop naar de badkamer en zie hem boven de wc hangen. Ik ga naast hem zitten en leg mijn hand op zijn rug. "Jezus, je bent hartstikke warm" zeg ik bezorgd. "Ik heb het koud" mompelt hij. "Je bent ziek" stel ik vast. "Dat kan er ook nog wel bij" zegt hij lacherig. Ik grinnik en pak een natte washand. "Kom" Ik help hem omhoog en neem hem mee naar zijn kamer. Hij gast weer liggen en ik leg de washand op zijn hoofd neer en geef hem de warme kruik. "Je bent veel te lief" zegt hij. Ik glimlach en ga naast hem op het bed zitten. Joshua draait zich om en legt zijn hoofd op mijn schoot neer. Ik ga met mijn linker hand door zijn haar heen en met mijn rechterhand houd ik mijn telefoon vast en zo zitten we voor een lange tijd.

Broken (BxB) •Dutch• {Voltooid}जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें