Epiloog

646 21 5
                                    

P.O.V. Boris
We zijn een aantal weken verder. Vandaag wordt Joshua 18 jaar en ik heb een grote verrassing voor hem. Hij weet nog van niks en ik ben heel benieuwd naar zijn reactie.

In mijn kamer zoek ik naar een gepaste outfit, maar ik heb geen idee wat ik aan moet doen... Ik roep mijn moeder en al snel staat ze in mijn kamer. "Wat is er schat?" Vraagt ze lief. "Kan je iets voor me uitzoeken dat ik kan dragen. Ik weet het echt niet" zeg ik zuchtend. "Tuurlijk" zegt ze blij, terwijl ze in mijn kledingkast gaat rondneuzen. Uiteindelijk is dit de look geworden.

Ik trek het aan en mijn moeder kijkt me goedkeurend aan

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Ik trek het aan en mijn moeder kijkt me goedkeurend aan. "Zo kan je je vriendje wel verrassen" zegt ze blij. Ik grinnik en geef haar snel een knuffel, voordat ik naar de badkamer loop waar ik mijn haar in model breng en mijn tanden poets.

"Ik ga er vandoor!" Roep ik door het huis heen. "Veel plezier" hoor ik mijn moeder terug roepen. Ik loop naar mijn auto toe en ga erin zitten, voordat ik naar het huis van Joshua toe rijdt.

Ik kom al snel aan bij zijn huis en loop naar de voordeur toe. Ik druk op de bel en al snel wordt er open gedaan door Joshua. Hij kijkt me van top tot teen aan en geeft me dan een lieve glimlach. "Happy birthday babe" zeg ik, voordat ik mijn armen om zijn middel heen sla en hem een kus geef. "Dankjewel. Kom binnen, de anderen zijn er al" zegt hij.

Ik loop achter hem aan naar binnen. "Wil je een biertje?" Vraagt hij aan mij. Ik knik en loop met hem mee naar de keuken waar hij een biertje uit de koelkast voor me haalt. Hij haalt de dop eraf en geeft het aan me. "Thanks" We lopen samen naar de woonkamer toe en ik word begroet door vele mensen die in de woonkamer zitten. Ik feliciteer ze allemaal en ga dan op de bank naast Alain zitten.

P.O.V. Joshua
Als iedereen er is, kijk ik vrolijk om me heen. Ik had bij mijn 17e verjaardag nooit gedacht dat ik bij mijn 18e verjaardag er zo bij zou zitten met vrienden en een familie.

Jerry is vorige week bij ons ingetrokken en ik vind het echt geweldig. Hij is nog steeds dezelfde man als vroeger en hij is heel lief voor Johanna en dat verdient ze.

Ook Ashley stond plotseling voor de voordeur en ik vind het geweldig dat ze gekomen is. Ik hou nog steeds heel veel van haar, want zonder haar zou ik hier nu niet zitten.

Ik heb weer goed contact met mijn oom Gerard en Monique en ze zijn er vandaag ook bij met hun zoontje Mathieu die met Rosie aan het spelen is. Ze is een hele lieve en vrolijke hond en ze voelt zich al helemaal thuis hier.

De week nadat Boris en ik Gerard hebben opgezocht, zijn we naar mijn andere oom gegaan, maar hij woont helaas niet meer op de plek waar hij vroeger woonde. Misschien is het ook beter om hem niet te leren kennen, want misschien krijg ik dan te veel flashbacks van mijn vader.

Alain, Kyle, Tyler en Veerle zijn er ook en ze zijn vrolijk met elkaar aan het kletsen.

Nadat ik Veerle had geholpen, heeft ze het aan haar moeder vertelt en hebben ze aangifte tegen haar vader gedaan en wordt hij nu in de gaten gehouden door de politie. Ze gaat naar een psycholoog en gelukkig gaat het al een stuk beter met haar en is ze weer haar vrolijke zelf.

Ik word uit mijn gedachten gehaald door Boris die een hand op mijn been legt. Ik kijk hem glimlachend aan en hij glimlacht lief terug. "Waar zat jij met je gedachten?" Vraagt hij grinnikend. "Ik dacht gewoon aan alle mensen die ik in dit jaar heb leren en hoe gelukkig ik ben" zeg ik.

————

De meeste mensen zijn weg en ik zit samen met Boris en Rosie op de bank. Johanna en Jerry zijn de afwas aan het doen en hebben zo te horen veel lol samen. Ik krijg onbewust een glimlach op mijn gezicht en kijk Boris aan. "Ik heb natuurlijk nog wat voor je" Boris staat op en loopt naar de gang om het denk ik uit zijn jas te halen. Ik wacht nieuwsgierig en al snel komt hij terug met een doosje en een envelop.

Hij geeft me eerst het doosje. Ik haal het mooie papier eraf en er komt een chique doosje in zicht. Ik kijk Boris vragend aan. Het ziet er nu al heel duur uit... "Open het nou maar" zegt hij zenuwachtig. Ik doe wat hij zegt en open het doosje, waarna mijn mond open valt.

Het is een horloge en hij is echt heel mooi. Ik zet het op de tafel neer en geef Boris een knuffel. "Hij is echt heel mooi. Dankjewel" zeg ik. "Graag gedaan, je verdient het" zegt hij. Ik geef hem een kus en Boris gaat erin mee.

"Dit heb ik ook nog voor je" zegt hij, terwijl hij me de envelop geeft en me zenuwachtig aankijkt. "Ik hoop dat ik het goed onthouden heb" zegt hij. Nu word ik nieuwsgierig. Ik open de envelop en haal er twee kaartjes uit van Sam Smith. Mijn mond valt alweer open. "Boris, dit had echt niet gehoeven" zeg ik zachtjes. "Je vind Sam Smith wel leuk toch?" Vraagt hij. Ik knik hevig met mijn hoofd en denk aan de ontmoeting die ik met Boris had in mijn kamer in het weeshuis.

~flashback~
Boris loopt naar mijn wand met foto's en kijkt ernaar. Ed Sheeran, Justin Timerberlake, Shakira, Rihanna en noem het maar op. "Je bent een muziek fan zo te zien" "Ja. Als ik muziek luister vergeet ik de wereld om me heen en kan ik rustig worden" Hij knikt begrijpend. "Van wie ben je de grootste fan?" Vraagt hij. "Sowieso Sam Smith. Die vind ik echt goed" "Daar ben ik het mee eens" zeg hij, terwijl hij instemmend met mijn hoofd knikt. "Ben je al eens naar zijn concert geweest?" "Nee, daar heb ik echt geen geld voor" zeg ik, terwijl ik hem aankijk.

Nu ga ik gewoon naar het concert van hem...

Ik sla mijn armen weer om Boris heen en zo blijven we een tijdje zitten. "Ik houd van je Boris" fluister ik in zijn oor. "Ik houd ook van jou Joshua" fluistert hij terug.

Ik hoop dat ik mijn hele leven met hem kan blijven doorbrengen.

————————————————————————
Ik kon het gewoon niet laten om nu al de epiloog te publiceren in plaats van morgen🙈

Maar het verhaal van Joshua en Boris eindigt hier☹️

Ik vond het geweldig om te schrijven en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Neem zeker een kijkje op m'n profiel voor mijn andere boeken😉

Xxx Eline

Broken (BxB) •Dutch• {Voltooid}Où les histoires vivent. Découvrez maintenant