Hoofdstuk: 36

547 18 1
                                    

P.O.V. Boris
We lopen de school binnen en al snel zie ik Alain en Kyle bij mijn kluisje staan. Ik zie Tyler aan de andere kant van de gang staan, alleen. Ik besluit eerst naar mijn kluisje te gaan om mijn goede boeken voor de eerste twee lessen te pakken. "Hey" zeg ik, voordat ik Alain en Kyle een bro-hug geef. Joshua zegt ze gewoon gedag en kletst verder met ze, terwijl ik mijn boeken wissel. "Ik ben zo terug" zeg ik tegen Joshua, Kyle en Alain en ze knikken alle drie goedkeurend voordat ze verder met elkaar praten.

Ik loop naar Tyler toe die rond zich heen aan het kijken is. Als hij mij ziet, klaart zijn gezicht op. "Hey, hoe gaat het?" Vraag ik, terwijl ik hem ook een bro-hug geef. "Beter, maar nog steeds niet super" "Snap ik" zeg ik begrijpend. "Is je moeder weer aan het werk?" "Ja, ze zag er vanochtend weer verzorgd uit en als het goed is, is ze nu op haar werk, maar ik kan het haast niet geloven dat ze in één middag weer haar oude zelf is" "Als het niet gaat moet je me gewoon bellen. Ga je mee naar de anderen?" Vraag ik om van onderwerp te veranderen. "Ja is goed" We lopen samen naar de anderen toe en Joshua kijkt ons glimlachend aan, terwijl Alain en Kyle mij vreemd aankijken. "We hebben het gistermiddag weer bijgelegd, dus alles is weer goed" zeg ik tegen Alain en Kyle als we er bij komen staan. "Het is goed je weer te zien man" zegt Kyle, die een klop op z'n schouder geeft. "Ik wil wel nog een keer een uitleg" zegt Alain. "Ja, ik vertel het nog wel een keer"

De bel gaat en wij lopen naar de les toe. Ik heb deze twee lessen niet met Joshua en Kyle. Ik geef Joshua nog een snelle kus voordat ik met Alain en Tyler naar onze les loop.

————

Als het pauze is, loop ik met Alain en Tyler het lokaal uit. "Ik ga naar Joshua toe" zeg ik tegen hen. "Is goed. Tot zo" zegt Alain. "Ja, tot zo"

Ik loop door de school heen en uiteindelijk zie ik Joshua bij zijn kluisje staan. Hij staat te praten met een andere jongen en moet lachen om iets wat hij zegt. Een irritant gevoel plaatst zich in mijn buik.

Ben ik zo snel jaloers?! Dit kan echt niet...

Ik loop naar ze toe en sla mijn armen van achter om Joshua heen. "Hey babe" fluister ik in zijn oor. "Hey" zegt hij glimlachend terug. "Boris, dit is Luke. Luke, dit is Boris, mijn vriend" "Hey" zegt Luke tegen mij. Ik zeg ook maar vriendelijk 'hoi' terug. "Kan ik Joshua even lenen?" Vraag ik dan aan hem. "Ja, natuurlijk. Ik ga terug naar mijn vrienden" Joshua knikt en zegt hem gedag.

Ik trek Joshua gelijk mee naar het plekje waar we toen voor het eerst gezoend hebben. Het is hier rustig en dan kan gewoon met hem 'praten'.

"Was je jaloers?" Vraagt Joshua grijnzend, terwijl hij zijn armen om mijn nek heen slaat. "Misschien" zeg ik ontkennend. "Ik zag het wel" zegt hij grinnikend, voordat ik mijn lippen op de zijne druk.

Als Joshua wil terugtrekken, vind ik dat veel te snel en trek ik hem dichter naar mij toe. Ik voel dat Joshua glimlacht. Na nog een tijdje zoenen raak ik toch echt buiten adem. We blijven hier voor de rest van de pauze staan, terwijl we onze lunch opeten.

"Ik ben trots op je" zeg ik uit het niets als we weer richting de ingang van de school lopen. Joshua kijkt me vragend aan. "Je bent weer jezelf, ook al kende ik je hiervoor niet. Je bent open en je laat jezelf meer zien. Ik ben blij dat ik daar een steentje aan bijgedragen heb" leg ik uit. "Jij bent de enige die mij weer zo heeft gemaakt Boris. Als jij er niet was geweest, dan zat ik nog steeds in het weeshuis, alleen" zegt hij. Ik glimlach naar hem en geef hem een kus op zijn wang. "Ik houd van je" zeg ik. "Ik ook van jou"

P.O.V. Joshua
Als school is afgelopen, loop ik met Boris mee naar zijn auto. "Gaan we naar jouw huis? Dan app ik even mijn moeder dat ik bij jou ben" zegt Boris. "Ja, is goed" We gaan in de auto zitten en voordat we wegrijden, stuurt Boris een appje naar Birgitta toe.

We komen aan bij mijn huis en Boris zoekt een parkeerplek voor het huis. We stappen uit en ik pak mijn schooltas van de achterbank af, voordat we naar de voordeur lopen. Ik open de deur en stap dan naar binnen. Als Boris ook binnen is, sluit ik weer de deur en doe ik mijn jas en schoenen uit.

"Wil je iets drinken?" Vraag ik. "Lekker. Doe maar een cola" Ik knik goedkeurend en sta op. Ik schenk een glas cola in en een glas water en loop dan terug naar de woonkamer. Ik zet de tv aan en geef de afstandsbediening aan Boris. Ik heb geen idee wat er is. "Ik weet ook niks hoor, als je dat hiermee bedoelde" "Oh. Zullen we dan verder gaan met Lucifer?" Vraag ik. "Dat vind ik een goed idee" zegt Boris instemmend. Ik zet hem aan en kijk er geïnteresseerd naar.

Ik krijg een appje en open mijn telefoon.

Johanna: Hey schat, ik kom vanavond pas thuis. Ik ga op een date.

Ik kijk met grote ogen naar het appje. En mij vertelt ze niks...

Ik: Waarom wist ik dat niet?!🤨
Ik: Ik vind het geweldig voor je!😘
Johanna: Ik was nog niet zeker of ik hem nou echt leuk vond of niet. Misschien wordt het ook helemaal niks. Ik wilde je geen valse hoop geven.
Ik: Maak er een leuke avond van
Johanna: Zal ik doen!
Johanna: Hoe gaat het daar?
Ik: Goed hoor. Ik ben samen met Boris een serie aan het kijken
Johanna: Als er iets is, bel je maar
Ik: Doe ik!
Ik: Veel plezier
Johanna: Dankje schat❤️

"Wil je hier blijven slapen?" Vraag ik. "Ja is goed. Dan moeten we wel even langs mijn huis om spullen te halen. Het is misschien handig als ik hier iets heb" Ik knik instemmend.

————————————————————————
Oeps, beetje lang geleden🙈

Xxx Eline

Broken (BxB) •Dutch• {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu