Yağmurun Altında |Giriş

1.6K 152 121
                                    

Selaaam! İlk kurguma hoş geldiniz. 🥹

Oy vermeyi, yorum yapmayı unutmayın.

Başlama tarihi ve 🌧️ emojisi bırakın.

İthaf: 2017'den ayrılmaya günler kala yeni aydınlanmaya başlayan gökyüzüne karışan, masmavi bakışlarından enerjiyle parlayan gözlü kızın ruhuna ve o günden sonra onu tanıyan, yağmurun altında kalan çocuklara... #Y

🌘

YAĞMURUN ALTINDA
"RÜYA"

YAĞMURUN ALTINDA "RÜYA"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🌧

GİRİŞ

13 AĞUSTOS 2020

Uykuya dalışlar çok aniydi, kimisi bedenindeki acılarını susturmak adına aldığı ilaçlarla uykuya hapsolurdu kimisi ise zihnindeki düşünceleri susturmak adına kulaklığını takar, şarkı dinleyerek uykuya dalardı. Herkesin çeşit çeşit uykuya kaçma yöntemleri vardı ama benimkisi bunlardan hiçbirini kapsamıyordu...

Elimin üstünde sıcak bir el hissederken aynı noktaya çarpan sıcak nefesleri hissettim. Soğuktan donmuş diğer elime nazaran sıkıca tutulmuş elim sıcak nefesler sayesinde ısınmıştı. Kulaklarıma sesli bir hıçkırık sesi geldi. Kendimi hissetmeye başladığımda sol kolumda takılı olan serum girişinin ağırlığı canımı acıtıyordu. Bedenimde bir hayli yorgun düşmüştü.

"Yaraları çok derindi. Ne zaman iyileşir, bilemiyorum. Yalnız gözlemlediğim kadarıyla senin onunla sürekli konuşman ona iyi geliyor. O, seni ve arkadaşlarını duyuyor. Biz ne kadar onu uyutsak da hastaların bu gibi vakalarında sevdiklerini hep yanına alır, onlarla konuştururuz. Sen de daha fazla kendini yorma Yağmur. Hem buraya daha yeni girdin, ilk defa senin gibi bir eski hastamı buraya alıyorum."

Yağmur...

"Anladım. Şimdi izninizle onunla konuşmak istiyorum."

"Tabii." Adım sesleri gitgide uzaklaştı, kapı kapandı. Damarıma giren ilacı hissederken elimi yumruk yaparcasına sıkı olmayacak şekilde sıktım. O da elimi daha sıkı sıktı ve elimin üstüne öpücükler kondurdu.

"Küçük beyim," dedi kulağıma kesik gelen ses tonuyla. "Seninle daha çok hayallerimiz var, unutma sakın. Ben bu hayallerimizi düşüne düşüne hastalığımı yenmeye gayret gösterdim, yendim. Sen de uyanacaksın. Birlikte kurduğumuz o güzel, küçük hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Canın acıyor, hissediyorum. Böyle durumlarda annem bana hep bir hikaye anlatırdı, sana da şu an aklımdan geçen bir hikayeyi anlatacağım."

"Bir zamanlar şehirde güzel bir kız varmış, bu kızın sevdiği oğlanı tüm şehirli merak ediyormuş. Kızla yakın olan insanlar sırf kızın sevdiği çocuğu öğrenebilmek için onunla konuşmaya başlamış fakat kız hiçbir şey belli etmiyormuş ve söylemiyormuş da." Yağmur'un gözlerinden yaşlar aktı. "Şehirden kızı seven oğlanlar da varmış fakat kızcağız onlardan aşırı derecede nefret ediyormuş. Bir gün kızın karşısına şehirden sevdiği çocuk çıkmış ve onunla bir şekilde konuşabilmeyi başardığı için çok mutlu olmuş. Oğlan da bu kızın sevdiği çocuğu şehirdeki insanlar gibi merak ediyormuş tabii."

Yağmur'un söylediklerini işitmeye devam ederken yavaş yavaş kulaklarımın tıkanmaya başladığını hissettim. Ama yine de anlattığı hikayeyi dinlemek için tıkanan kulaklarımı iyice açmaya gayret gösterdim.

"Bu şehirde kızın sevmediği oğlanlar, bir gün kızın sevdiği oğlanı bulmuşlar ve ona karşı düşman olmuşlar. Yalnız, çocuk hala bir şey anlamıyormuş. Kızın şehirde sevmediği oğlanlar, sevdiği çocuğun hayatını karartmaya ant içmişler. Çocuklardan biri, oğlanın doğum günü akşamı ailesini şehirde bir dolu yağmurun altında trafik kazası yaptırarak öldürmüş."

Burnumdan nefesimi seslice dışarı verirken gözlerimi sıktım.

"Oğlanın doğum günü akşamı kıza karşı duyguları ilerlemiş ve kızla dans ederken ailesinin trafik kazasında vefat ettiği haberi geldiğinde çocuk hızla bunu yapan kişileri araştırmış. Çocuğun aklında birkaç şehirli oğlan varmış. Çocuğun arkadaşları ise ona yardım etmek için ellerinden geleni yapmaya çalışmışlar."

"Gördüğün rüyada hayallerimizi gerçekten yaşamış olarak görmen dileğiyle küçük bey."

Eğer bir daha dünyaya gelseydim sevdiklerimi kaybetmemek için çabalardım. Onları gökyüzüne erken uğurlamaz ve dolu yağmurlara bırakmazdım.

🌧️

Başlama Tarihi: 30/03/2023

Instagram/Pinterest: gulcewguren
takip etmeyi unutmayın ^^

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now