Otuz Birinci Bölüm |İlk Hata Sonrası

79 55 0
                                    

Okumaya başladığınız tarih ve 🌧️ emojisi bırakın.

Keyifli okumalaar!

🌧

Otuz Birinci Bölüm |İlk Hata Sonrası

Otuz Birinci Bölüm |İlk Hata Sonrası

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1 Ay Önce

05 Nisan 2020

Yağmur Güçlü

Kıvanç'la evlerimize giderken ben eve girmiş gibi yaptım ve Kıvanç'ın eve girdiğini kontrol ettim. Kıvanç'ın eve girdiğine emin olduğumda hızlı adımlarla apartmandan çıkıp sitenin kapısına koşarak devam ettim. Yakınlarda eczane bulup elimdeki para ne kadarsa onunla hamilelik testi alacaktım. Gerçi yanımda sadece 50 lira vardı, testte ucuz olması gerekiyordu.

"Merhaba," diyerek yavaş adımlarla 30-35 yaşlarında duran ablaya doğru ilerledim. Ablanın arkasında duran ilaçlara baktım. Gözlerimle hamilelik testi aramaya başladım. "Eee... Şey..." dedim dudaklarımı dilimle ıslatırken.

Abla gülerek bana bakarken, "Neyin var kızım?" diye sordu.

"Ben test alabilir miyim?" diye sordum ablanın ela gözlerine bakarak. Abla kaşlarını çattı. "Hamilelik testi!" dedim bir anlığına.

Abla kaşlarını yukarı kaldırıp bana kısa bir bakışla süzdü ve sonra arkasını dönüp ilaçların olduğu yerden hamilelik test kutusunu çıkardı. "10 lira," diyerek bana kutuyu uzattı. Parayı ablaya verip para üstünü aldım ve eczaneden çıktım.

Eve geldiğimde hızlı adımlarla banyoya girdim ve nasıl bu testi yapacağımı bilmiyordum. Kutunun içinden kağıdı çıkarıp nasıl olduğuna bakmaya başladım. Allah'tan annemler uyuyordu. İşimi hemen halledip banyodan çıkmam gerekiyordu.

Testi nasıl yapacağımı anladığımda 5 dakika sonra sonuç çıkacaktı. Kağıtta tek çizgi negatifi yani hamile kalmadığımı gösterirken çift çizgi ise pozitifi hamile kaldığımı gösterecekti. Çok heyecanlıydım. Dün gece ne olduğunu bilmiyordum muhtemelen ikimiz de körkütük sarhoş olmuştuk bu yüzden hafızalarımızdan o anlar yok olmuştu. Evden bu testi yapıp sonradan duşa girecektim sonra otele gidecektim.

5 dakika geçtiğinde elimde titreyerek test çubuğunu sallamaya başladım. Hâla bir belirti yoktu. Altı üstü bir çizgi gösterecekti lanet test çubuğu! Gözlerimi etrafa ve test çubuğuna diktiğim sırada ani bir şokla karşılaştım. ÇİFT ÇİZGİYDİ! HAMİLEYDİM!

Gözlerimden yaşlar akarken bir yandan da gülüyordum. Sürekli olarak test çubuğuna her seferinde baktığımda çift çizgi gösteriyordu. Mutluluğum yere göğe sığmıyordu.

Hızla üstümdekileri çıkarıp yere attım. Duşa kabinin kapısını açıp içeri girdim. Sıcak suyu açarak başımı suya soktum. Gözlerimi kapattığım sırada saçlarım sıcak suyla ıslanırken neredeyse gülmekten ağlıyordum.

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now