Yirminci Bölüm |Dev Adam ve Güzel Kız

110 60 3
                                    

Herkese Merhabalar!

Okumaya başladığınız tarih ve 🌧️ emojisi bırakın.

Keyifli okumalaar!

🌧

Yirminci Bölüm |Dev Adam ve Güzel Kız

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yirminci Bölüm |Dev Adam ve Güzel Kız

Rüyalar, kabuslar.

İyiler ve kötüler.

Geçmişler ile gelecekler.

Hayaller ile hayatlar.

Aslında dünyadan görmek istediğimiz o kadar olumlu ve pozitif şeyler var ki...

'Bir gün olacak' demeyi bırakıp sadece inanmak, güvenmek. Güvenmek, bir insanın vereceği kararların en önemlisidir. Eğer bir insana güvenip arkanızdan bıçaklanmışsanız güveniniz o kişiyle beraber kırılıyor.

Yeryüzüne düşen yağmur damlaları mesela durmadan, bıkmadan acılarımızla, anılarımızla, tatlı görünümlü hayatlarımız için bir nedenden dolayı soğuk zemine çarparak ıslanıyordu. Fakat bu yağmurlar normal bir şekilde yağarken biz insanlar ise illa bir nedenden dolayı onların yağdığını düşünüyorduk.

Belki yıldız kayarken dilek tutup kuşlara bakarak içimizden birilerine mesaj gönderiyoruz ve buna içten içe inanıyoruz. Olmayacağını bilsek bile güveniyoruz çünkü, artık içimizde her ne varsa olumlu veya olumsuz onu bir şekilde doğaya yansıtmayı seviyoruz.

Bulutlardan aklımıza ilk geçen şeye benzetmeyi, her yağan yağmurun bir nedenden dolayı yağdığını, her gün penceremizin önüne konan bir kuşun neden oraya konduğunu bile hayatımızda bazı yaşantılarımızdan dolayı orada olduklarını düşünüyoruz.

Bazen dışarıda yağmur yağdığında gözlerimiz dalıyor o anki duygularımızla gülüyoruz ya da ağlıyoruz, aslında her iki duyguda da birilerini özlüyoruz. Bunu hissediyoruz ama çevremize fazla yaymayı istemiyoruz. Onları birkaç yalanla ya da geçiştirmek için kısa cümleler kurmayı seviyoruz.

İnsan sever, insan güvenir, insan güler, insan ağlar, insan aslında her şeyi bir şekilde hayalini kurarak gerçekleştirebilir.

İnsan gerekirse gözyaşlarını saklamak için yağmurun altına atar kendini. Hatta acısını dindirene kadar saatlerce yağmurun altında, soğuk damlalara maruz kalırdı.

İnsan budur ya işte her şeyi çok istese de bir şeyde güçsüz kalıp ağlayabilir, sinirlenebilir ya da kendini şarkılara boğabilir.

Moralini düzeltmek için elinden geleni yapar fakat eninde sonunda 'yaramı iyileştirdim' der yine de iyileştiremez. Çünkü insan her ne yaşarsa yaşasın elbet sonunda bir hata yapar. Ve o hata büyüdükçe beyninde ve kalbinde pişmanlık oluşturur. İnsan her şeyden her şekilde korkar.

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin