Yirmi Altıncı Bölüm |Otel Odası

108 54 0
                                    

Okumaya başladığınız tarih ve 🌧️ emojisi bırakın.

Keyifli okumalaar!

🌧

Yirmi Altıncı Bölüm |Otel Odası

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yirmi Altıncı Bölüm |Otel Odası

Eve geldiğimizde Furkan'la ben birbirimize bile bakmadan kendimizi odalarımıza attık. Üstüme baktığımda değiştirme gereği duymadım ve çalışma masama ilerleyip parfümümü aldım. Parfümün kapağını açıp kıyafetlerimin üstüne sıktım neredeyse bitiriyordum. Sonra çalışma masamın çekmecesini açıp zarfı elime aldım.

Zarfın içini açtığımda kendi fotoğraflarımı dün odamı sinirden dağıttığımı hatırlayıp onları da bir anlığına elimde buruşturmuşluğum geldi. Fotoğrafları buruşuk şekilde zarfın içine yerleştirdim.

Odamdan çıkıp Furkan'ın odasına ilerledim. Furkan'ı telefonda konuşurken gördüm ama bir elinde iç çamaşırı diğer kolunda ise havlusu vardı. "Evet Senem... Merak etme sana öyle bir şey yapmam. Tamam, sen geç o zaman oraya... Hayır, değilim... Onu da nereden çıkardın? Peki, bende seni, görüşürüz." Telefonu omzuyla kulağı arasında tuttuktan sonra hızla yatağa fırlattı.

"Sen 2 saattir Senem'le mi konuşuyorsun?" diye sordum kaşlarımı çatıp ona bakarken.

"Sana ne," diyerek gözlerini bana diktiğinde soğuk bakışlarını gördüm. Zafer komiserin tarafında olduğumu düşündüğü için bana sinirleniyordu.

Gözlerimle etrafa bakınarak, "DNA testi raporu sende mi?" diye sordum.

"Hayır..." dediğinde yüzüne baktım, kaşlarını çattı. "Sende değil mi?"

Başımı iki yana sallayıp, "Hayır," dedim.

"Zafer'de kaldı!" dedi hafif yüksek sesle.

Ona hala daha kaşlarımı çatarak bakarken, "Komiser de..." diyerek ben cümlesini tamamladım.

"Her ne boksa! Umurumda değil o herif," diyerek sesini yükseltti. "Adam gelmiş 'babanız yalan söylüyor, o sizin babanız değil, o sizin hiçbir şeyiniz değil'" Furkan taklit yaparak yanıma geldi.

"Ama o adam beni kurtardı, tamam mı? O da beni, babam gibi uyardı ve Ediz'e suç atmamı istedi. Ediz'in babasını tanıyormuş, ben oraya Görkem'in katili olarak tutuklanmaya giderken o sırada bu olanlar oldu, tamam mı?" dedim haklılıkla.

"Yalnız Ediz'le Görkem'in babası da hiç umurunda değilmişçesine gözlerini kaçırdı. Üzülmedi bile! Ve herif Zafer Komiseri tanıyor. Çocukları hakkında her bir bilgiyi biliyorlar."

Furkan aynı bakışlarla yüzüme bakmaya devam ettiğinde burnumdan seslice soludum. Hala daha söylediklerime inanmıyordu. "Görkem'in öldürdüğümü söylediğimde herif umursamadı resmen sana diyorum! Konuyu direkt Zafer Komisere bağladı sonra siktir olup gitti. Zafer Komiser de Ediz'in üstüne atmamı istedi suçu!"

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now