Birinci Bölüm |Göz Göze

1K 126 226
                                    

NOT: Karakterimiz erkek, sakın kız karakterle karıştırmayın : )

Bölüme başladığınız tarihi ve 🌧️ emojisi bırakın.

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın!

Keyifli okumalar...

Birinci Bölüm | Göz Göze

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Birinci Bölüm | Göz Göze

🌧

Hava yavaş yavaş kapanıyordu, bulutlar gökyüzünü kasvetli bir hale getirirken yağmur damlaları yere düşmeye başladı. Dalgalı uzun, güneş ışıklarının altında parlayan kızıl renginde olan kız çocuğunu görüyordum, bana doğru yaklaşıyordu.

Küçük kızıl rengindeki dalgalı saçlara sahip, zayıf bedeniyle bana epey yaklaştı. Aramızda birkaç metre boşluk oluştu. Yüzünü bulanık görüyordum bu yüzden gözlerine bakamadım. Elini yanağımda hissettim, tebessüm ederek elinin üstüne elimi koydum ve küçük bir el hissettim.

Gözlerimi kapattım.

Kulaklarıma, ince ses tonuyla kesik kesik çığlıklar geliyordu, sanki kız çocuğunun çığlığını andırıyordu.

Gözlerimi açıp kaşlarımı çatarak ona bakmaya başladığımda birisi benden onu uzaklaştırıyordu. Minik eli yanağımdan çoktan ayrılmıştı, o el onu kaçıran hatta ona dokunan iki büyük elleri kendisinden ayırmaya koyulmuştu.

Yanına gitmek istedim fakat önümde bir şey vardı: O, beni itiyordu. Ona yardım etmeliydim. Onu buradan öylece izleyemezdim. O daha küçük bir çocuktu, ona zarar gelmesini asla istemezdim.

Kız çocuğunun çığlığı daha çok yükselmeye başladı...

Gözlerimi yatağımda irkilerek açtım, odamın içine boş gözlerle bakınıp rüyamda gördüğüm küçük kızı düşünürken yüzümü avuçlarımla ovuşturdum. Ellerimi yüzümden çekip başımı sağa çevirdim ve oflarken açık olan kapımı gördüm. Kapım açık uyumayı sevmiyordum çünkü kapım kapalı olunca kendimi güvende hissediyordum. Kapımı kimin açık bıraktığını biliyordum, benimle doğduğumuz günden beridir uğraşan fakat birbirimizi çok sevmemize rağmen karakterlerimizin birbirine çok zıt kutuplarda kalan ikizim Furkan Sönmez...

Yatağımdan pikemi ayaklarımla iterek bacaklarımı yere indirdim, ani bir hareketle ayağa kalkarken başımın dönmesine aldanmadım. Odamdan çıplak ayaklarım ve dün akşam dolabımın içinde pijama olarak bulup giydiğim Twettyli sarı pijamalarımla koridora çıktım.

Furkan'ın odası benim odamın karşısındaydı. Odadan çıktığım gibi iki adım atarak odasının kapısını sert bir sesle açarak içeriye girdim ve onu yatağında horul horul uyurken buldum. Tek kişilik yatağında deli şekilde yatıyordu.

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now