On Üçüncü Bölüm |Aşk Oyunu

124 65 3
                                    

Okumaya başladığınız tarih ve 🌧️ emojisi bırakın.

Oy verip yorum yapmayı unutmayın

Keyifli okumalaar!

🌧

On Üçüncü Bölüm |Aşk Oyunu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

On Üçüncü Bölüm |Aşk Oyunu

Aşka uzak olan insanlar henüz aşkı yaşamamış, yaşamış da darbe almış kişiler olabiliyordu ya da çevresinden gördüğü ilişkilerden dolayı etkilenip kendini aşka küstürebiliyordu.

Gözlerimi açtığımda sabah olduğunu fark ettim ve yatağımdan ayağa kalkıp okul formalarımı gardırobumdan aldım. Odamdan çıkıp önce Furkan'ın kapısını açtım hâla uyuyordu. Ben de hızlı adımlarla banyoya ilerleyip elimi yüzümü yıkadım ve odama geçtim.

Üstüme formamın beyaz gömleğini ve koyu lacivert uzun kravatımı giydim. Altıma siyah pantolonumu giyip yerden çantamı alarak sırtıma bir tanesini geçirdim. Parfümümü bıraktığım yerden alıp sıktım, parmaklarımı biraz uzamış saçlarıma atıp karıştırdım.

Telefonumu elime aldım. Odamdan çıkıp başımı Furkan'ın odasına çevirdim, kapısı aralıktı ve içeriden gelen sesleri duyduğumda kalktığını anladım. Odanın yan tarafında olan yatak odasına baktığımda annemlerin kalkmış, odalarında hazırlanırken gördüm.

Başımı eğip telefonumun ekranına dokundum, saatin kaç olduğuna baktım, saat sabahın 8'ine yaklaşıyordu. Telefonumun ekranında Yağmur'dan gelen mesajı gördüm. Sohbete tıkladığımda ilk karşılaştığım saat kaçta atmış olduğuydu, sabahın 5'inde yazmıştı.

Yağmur: Bende sizinle gelebilir miyim? Annemler bugün evden geç çıkacaklarmış o yüzden bende sana söyleyeyim dedim belki beni de alırsınız yanınıza diye.

Başımı kaldırıp Furkan'ın odasına çevirdim. "Furkan ben aşağıdayım!"

"Tamam!" Furkan'dan yanıt geldikten sonra evde vakit kaybetmeden dışarı çıktım.

Telefonumdan Yağmur'u aradığım zaman beni meşgule atmıştı. Asansörü çağırdım, aşağı kattan yukarı geldiğinde kapılar açıldı ve bende içeri girdim. Telefonumu açıp açık olan sohbette Yağmur'a mesaj yazdım.

Kıvanç: Olur. Sen gece uyudun mu?

Telefonumu kapatıp cebime koyarken asansörün zemin kata inmesini bekledim. Asansör zemin kata indiğinde kapılar açıldığı gibi indim ve apartmandan hızlı adımlarla dışarı çıktım. Bahçede Yağmur'u aramaya başlarken bizim grubu gördüm, onların yanına çok hızlı olmayacak adımlarla ilerledim.

Atakan başını bana çevirip gözlerini kısarak yüzüme bakarken, "Günaydın. Furkan nerede?" dedi, bende etrafıma bakıp Yağmur'u arıyordum.

"Geliyor ya, hazırlanıyor." Atakan'a cevap verirken Yağmur'u buraya gelirken gördüm, güldüm. "Yağmur!" Bizimkiler de arkasını dönüp Yağmur'a bakarken bende onun yanına ilerledim.

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now