Otuz Üçüncü Bölüm |Kontrol

81 56 0
                                    

Okumaya başladığınız tarih ve 🌧️ emojisi bırakın.

Keyifli okumalaar!

🌧

Otuz Üçüncü Bölüm |Kontrol

Bartu ile Derin Abi'yi gördüğüm sırada ikisi de yanıma geldiler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bartu ile Derin Abi'yi gördüğüm sırada ikisi de yanıma geldiler. Nefes nefeselerdi. Onlara konuştukları bu hararetli konunun ne olduğunu, neden bu halde olduklarını sorduğumda hiçbiri bir şey söylemedi. Karşımda biri uzun boylu yapılı vücutlu esmer uzun kahverengi düz saçlı adamla yanında omzuna gelen kısa boylu aynı yüz ifadesine sahip adamı polis kıyafetleriyle görünce ikisi de birbirine baktı. Hızlı adımlarla polislere ilerlediler arkalarından bende ilerledim. Zafer komiser bizi sahile indirdiğinde Bartu ile Derin Abi bilmediğim olay hakkında bir şeyler bildiğini söylediler.

Ne olduğunu bilmiyordum.

"Annemlere ne oldu?" Furkan sinirli sesiyle Zafer Komisere soru sordu.

"Kaza geçirdiler," dedi Bartu, Derin Abi ve Zafer komiser.

Şok içinde Furkan'la birbirimize baktık. "Ne?"

"E-Ediz!" dedi Derin Abi nefes nefese kalmış halde. "O! O arkadaki araçta vardı! Biz siteden beraber çıktık. Ümit amca da 'ben sizi mekana götürürüm' dedi. Yoldayken, yağmur daha da arttı. Ümit Amca'nın silecekleri camları bulanık bulanık ediyordu. O sırada önümüze bir araba çıktı. Siyah, hatta plakası da 34 AU 4321 bu. Arabadan biz sağ çıktık. Benim önceden biraz tıp eğitim almışlığım vardı. Onları kontrol etmeye başladım. Ama..." diyerek gözlerini bize dikti.

Başını iki yana sallayıp tekrar gözlerini Zafer Komisere dikti. "Yaşamıyorlardı."

Başımı iki yana salladım sinirle. "Hayır! Hayır, hayır!" Ellerimle yüzümü kapatıp sinirle küfretmeye başladım.

"Ediz... Emin misin?" diye sorduğunda Zafer komiser ellerimi yüzümden çekip Derin Abi'ye baktım.

"İkimiz de eminiz hem daha sonra Ediz arabanın içinde sıkışıp kalmıştı. Ben gittim baktım hatta! Yüzü kan içindeydi. Araba hurdaya dönmüştü her ikisi de. Ediz'e sordum neden böyle bir şey yaptığını ama bana Kıvanç'ın suçlu olduğunu söyledi." Bartu'ya gözlerimi diktiğim sırada başımı iki yana salladım.

"Allah kahretsin!" dedim saçlarımı parmaklarımla çekerek. "Ben katilim ve içeri girmediğimden bunlar başıma geliyor!"

Zafer komiser elime bir zarf uzattığında kaşlarımı çatarak zarfa baktığım sırada Furkan elinden aldı. Zarfı açıp titreyen elleriyle okumaya başladı. "Ünlü Başkomiser ve Sönmez inşaatçılığın sahibi Eren Sönmez'in ilk oğlu, komiser Zafer Sönmez ve eşi Aynur Sönmez'in 2 hafta önce dünyaya ikizleri doğdu! Biz gazete şirketi olarak Allah analı babalı evlatlarını büyütsün dilekleriyle onlara mutlu bir hayat diliyoruz!"

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin