Otuzuncu Bölüm |28 Mayıs

96 54 0
                                    

Okumaya başladığınız tarih ve 🌧️ emojisi bırakın.

Keyifli okumalaar!

🌧

Otuzuncu Bölüm |28 Mayıs

Otuzuncu Bölüm |28 Mayıs

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

1 Ay Sonra

Kapının çalmasıyla Yağmur ile Senem'in seslerini duyarak gözlerimi yatağımda açarken gülümsedim. Tam 1 ay geçmişti ve o büyük gün gelmişti, bugünün tarihi 28 Mayıs'tı. Furkan'la benim doğum günümdü.

Kaç haftadır konuştuğumuz o gün gelmişti. Yağmur bana bir şey belli etmiyordu fakat ben erkeklerle onun hamile olduğunu hissediyorduk.

Belki bugün söyleyecekti? Sonra ben ona evlenme teklifi yapacaktım. Tabii olmayan bir yüzükle, ona teklifi ederken ki halini düşünemiyordum. Sanırsam içime doğan bir güzel haberle yani Yağmur'un hamile olması işimi kolaylaştırmıştı.

Yağmur karnındaki bebekle bugün benim olacaktı ve sanırsam bugün dünyanın en şanslı adamı bendim. Furkan çapkınının aklına bile gelmezdi bu mantık. Salak! Furkan senin gibi geri zekâlı mı mal? İç sesim seni bugünlük sessize alacağım. İhtiyacım yok şu an sana canım! ALLAH ALLAH! HAVALARA BAK HELE SEN BİZİM DELİ DE!

Yağmur'un kapımı açıp üstüme atlayışında sırtımın her tarafı onun bedeniyle sarılmıştı. Kollarını karnıma sararken, "Aşkım!" dedim uykulu çıkan sesimle.

"Aşkım!" diyerek yanağımdan suluca öptü. Sakallarımın uzadığını biliyordum, Yağmur yanağımdan öptüğü sırada parmaklarımla yanağımı kaşıdım. "Kıvanç, sen neden sakallarını uzattın kuzum? Hem iyi güzel ama sen çok fazla yakışıklı olmuşsun!"

Ona kollarımı sırtına koydum ve yatakta sırtüstü yatmaya başladım.

Yağmur yatağımda yanıma düştüğünde kedi gibi yine üstüme çıktı. Kaşlarını çatarak yüzüme baktı. Saçlarını yukarıdan at kuyruğu yaptığında yeni yaptırdığı önlerine kahkülünü de salık bırakmıştı.

"Sende çok güzel olmuşsun havucum benim!" diyerek ellerimi yüzüne uzatıp yanaklarını sıktım. Saçları yine aynı renkti açık kahverengi ama o yine de benim havucum, küçük bayanım ve Yağmur yüreklim'di.

Bana o gün test sonuçlarında bir şey çıkmadığını hepsinin normal çıktığını söylemişti fakat sanırsam beni hamile olmayışıyla inandırmaya çalışıyordu. Ama bugün beni mutlu etmek için söyleyecekti, biliyordum.

İçime doğuyordu. Bu arada çevremizdeki herkes bizim sevgili olduğumuzu biliyordu yani ilk günden beri saklayamamıştık. Herkes bir şekilde anlamıştı.

Yağmur kaşlarını çatarak gözlerini bana diktiğinde kollarımı sırtından çekip yanaklarına ellerimle sıkmaya başladım. "Kızma hemen küçük bayan! Ben sana kıyamam!" Yanaklarını sıkmayı bırakıp tekrar kollarımı sırtına sardım. Yatakta vücudumu dikleştirip Yağmur'un yüzüne baktım.

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin