Otuz Beşinci Bölüm |Beklenmedik Teklif

83 55 0
                                    

Okumaya başladığınız tarih ve 🌧️ emojisi bırakın.

Keyifli okumalaar!

🌧

Otuz Beşinci Bölüm |Beklenmedik Teklif

Otuz Beşinci Bölüm |Beklenmedik Teklif

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1 Gün Sonra

İnsan bir insana neden yalan söyler?

Onunla neden oyun oynarmış gibi arkasından iş çevirir?

Nasıl yüzüne bakabilir?

İnsan nasıl bir varlıktır?

Asıl huyu, iyi midir yoksa kötü müdür?

İnsan cinsiyetlere ayrılırmış fakat huyları hep değişirmiş. İnsan garip bir varlıkmış bu dünya da ve ben şu an insanlığımdan nefret ediyorum! Çünkü ben bir insandım, kötüydüm, cinsiyetim erkekti fakat bir yandan da katildim. Bu hiçbir zaman değişmeyecekti.

Sabaha kadar uyumadım, sürekli yatağımda dizlerimi karnıma çekmiş kollarımla sarmıştım ve gözlerimi tek bir noktaya dikmiştim. Parfüm şişeme... Yağmur severdi, bayılırdı o parfümüme. O benim bebeğimi karnında taşırken yaptıklarını aklım almıyordu.

Tüm sitedeki aileler onu överken neden kötü tarafını görüp kimse onu düzeltmeye çalışmamıştı?

Gözlerim ağrıyordu artık. Telefonum susmak bilmiyordu. Dün eve sinirle gelmiştim. Kendimi odama kilitlemiştim. Furkan sürekli odasında bana bağırarak sinirli halde söylenip durmuştu. Onu dinlemek istemiyordum. Sesimi de ona çıkarmak istemiyordum. Odama girdiğimde sinirle üstümdekileri çıkardım ve hızla yatağıma girmiştim.

Üşüyordum... 1,5 aydan sonra ilk defa üşüyordum. Bana bakan 18 yıllık öz olmayan ailemi kaybetmiştim üstüne üstlük bir de kız arkadaşım beni sırtımdan vurmuştu. Onun ne kadar iğrenç bir insan olduğunu görmüştüm. Dün gece adamların ona saldırdığını gördüğümde korkmuştum aslında. Ona ve karnındaki bebeğime zarar vereceklerinden çok korkmuştum.

Aklımdan geçen düşüncelerimi susturamıyordum! Geceden sabaha kadar hep aynı cümleler, hep aynı düşünceler ve hep aynı küfürler geçiyordu.

Telefonuma ara sıra baktığımda Atakan, Demir, Deniz ve Rüzgar arayıp duruyordu fakat ben telefonumu açmıyordum. Yağmur'un aramasını bekliyordum. Çünkü ben arayınca açmayacağını biliyordum.

Nereden biliyorsun? Kız hamile! Ara, sesini duy ve rahatla!

Telefonumu elime alıp titreyen ellerimle Yağmur'un numarasını buldum. Aramaya koyuldum. Çalıyor... Çalıyor... "Hadi, aç... Hadi!" Bu numaraya ulaşılamıyor lütfen tekrar deneyiniz! "Allah kahretsin!" deyip hızla yatağımdan kalktım.

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now