Dördüncü Bölüm |Çözülmeyen Sır

250 90 48
                                    

Herkese selamlar!

Bölüme başladığınız tarihi ve 🌧️ emojisi bırakın.

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın.

Keyifli Okumalar.

🌧️

Dördüncü Bölüm |Çözülmeyen Sır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dördüncü Bölüm |Çözülmeyen Sır

Atakan'la konuşmaya devam ederken telefonum kulağımın dibinde susmadan çalmaya başladı. Bu arama sinirimi bozduğu için Atakan'a, "Abi ben kapatıyorum," demek zorunda kaldım ve numarayı açtım. "Alo?"

"Kıvanç!" Yağmur'un telaş dolu sesini duyunca rahatladım.

"Yağmur." Dudaklarımın arasından rahat bir nefes verdim. Numarası bende halen daha kayıtlı değildi. O yüzden numarası bana yabancı gelmişti. "Sen miydin?" Gözlerimi kapayarak tekrar nefesimi verdim.

"Başka kimin aramasını bekliyordun acaba?" dedi telefondan bilmiş bir tavırla çıktı sesi.

"Efendim, anlamadım?" dedim afallayarak.

Telefonda nefesini sesli bir şekilde verdiğini duydum, karşımda olsa sıcak nefesleri yüzüme tokat gibi çarpacaktı anlaşılan. "Bu konuşulanlar ne ya? Okula rezil olacağım, belki de çoktan olmuşumdur! Sen git, kardeşin sarhoş halde ona inan! Ben sana numaramı verecektim işte, hiç olmadı git bir şekilde bir yalan uydur annemlerden isteseydin telefon numaramı!"

Aslında haklıydı. "Merak etme, rezil falan olmazsın."

"Hı kesin!" Trip atarcasına konuşup telefonu yüzüme kapattı. Yağmur Sargın'ın numarasını telefonumdan silip Yağmur'un aradığı numarayı kaydettim.

Telefonuma bir sürü tanımadığım ama okuldan insanlar mesaj atıyordu. Daha fazla bildirim mesajlarına dayanamadan telefonumu kapatıp yatağıma fırlattım. Koridordan ses geldiğinde Yağmur'un ailesinin evimizden çıktığını anladım. Annemler bizim geldiğimizi hala fark etmemiş olacaklar ki hiçbir şeyden haberi olmamışçasına gülüyorlardı.

Ellerimi üstümdeki tişörtün eteklerine koyup çıkardım, altıma eşofmanımı giydim ve telefonumu yatağımın üstünden elime alıp masamın üstüne bıraktım. Yatağıma yürüyüp içine girdim ve başımı yastığa koyar koymaz gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım.

🌧

Gözlerimi açtığımda Yağmur'u yanımda uyurken buldum. Ne ara gelmişti odama? Gözlerimi yüzünde gezdirdiğimde sağ tarafından saçının birkaç tutamı yüzüne düşmüştü. Elimi düşen saç tutamına götürüp kulağının arkasına yerleştirdim, kahve düz saçı yumuşacıktı. Bir süre parmaklarımla canını acıtmadan saçlarıyla oynadım. Başını yastığın üstünde hareket ettirirken bedeniyle de pikenin altında hareket ederek üstünü açtı. Elimi saç tutamından uzaklaştırıp üstüne pikeyi çektim. Yağmur gözlerini aralarken başımı kaldırıp cama çevirdim, havanın karanlık olduğunu daha aydınlanmadığını gördüm.

YAĞMURUN ALTINDA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now