21. Bölüm - Arayıcı?

12.7K 753 1.3K
                                    

Adam yetenekli arkadaşlar, kabul etmek lazım...

Buyrun siz de kendi adınıza karar verin; huzurunuzda 21. Bölüm!

İyi okumalar...

21. Bölüm- Arayıcı?

"Sen ne yaptığını düşünüyorsun ya?" diye bağırdı James.

"Bu kadar yaygara için bir sebep göremiyorum, sadece bir düelloydu!"

Harry, Damien'la James arasındaki bağrışmayı izlerken oldukça sıkılmış görünüyordu.

"Sadece bir düello! Sadece bir düello! Merlin Damien, ne kadar büyük bir risk aldığının farkında değil misin? Bu kadar aptalca bir şey yapacağına inanamıyorum!"

James bağırmaktan kıpkırmızı olmuştu ve bir anlığına Harry'nin aynı odada olduğunu unuttu. Üç Potter, James'in kişisel odasındalardı. Damien da bir o kadar kızgındı. Salondan babası tarafından sürüklenip çıkarılmıştı ve şimdi de sırf Malfoy pataklandığı için bağrılıyordu. Bunun nasıl olup da kötü bir şey olduğunu anlamıyordu.

"Baba, lütfen şu aldığım risk falan konuşmasını bırak, kötü hiçbir şey olmadı. Malfoy yalnızca hak ettiğini buldu. Ve zaten, Harry'e iki lanet birden atan Malfoy'du. Eğer Harry o harika kalkanı çıkartmamış olsaydı, gerçekten kötü yaralanırdı."

James konuşmayı bıraktı ve büyük oğlunun hala odada olduğunu henüz fark ederek başını kaldırıp ona baktı.

"Tam vücut blokesini yine mi yaptın?" diye sordu sessizce Harry'e.

Harry, yalnızca James'in bakışıyla bir dakikalığına buluşup sonra başka yere bakarak tepki verdi.

"Ne oldu? Hiçkimse sana onun hakkında hiçbir şey dedi mi?" Meraklı öğrencilere nasıl olup da çoğu yetkin yetişkin büyücünün yapamadığı bir büyüyü bir altıncı sınıf öğrencisinin yapabildiğini nasıl açıklayacağını düşünerek sordu James.

"Profesör June mest oldu, onu hiç o kadar mutlu gördüğümü sanmıyorum. Harry'e bize öğretebilmesi için her onbeş günde bir kulübe gelmesini rica etti." dedi Damien çabucak James'e, Harry cevap vermeden önce. Harry hırladı Damien'a.

James şoktaydı. Profesör June, Harry hakkındaki gerçeği biliyordu ve yine de onbeş günde bir kulübe gelmesini rica etmişti. Kafayı mı yemişti?

James tekrar Damien'a baktı, sonra Harry'e döndü.

"Sen ne dedin?"

"O dedi ki..."

"Damien! Sana sormuyorum. Harry kendi konuşabilir." Damien, James tarafından kesildi.

Damien somurttu ama bir daha bölmedi. James tekrar Harry'e döndü.

"Eee?" diye sordu.

Harry duvara yaslandı ve kollarını göğsünde kavuşturdu.

"Belki" diye cevapladı, James'in yüzündeki rengin solmasını zevkle seyrederek.

" 'belki' de ne demek, gidip kalan öğrencilere öğretmezsin heralde? Yapabildiğin o kadar ileri karanlık büyüyü nasıl açıklayacaksın?" diye sordu James.

"Onlara gerçeği, Lord Voldemort'un bana öğrettiğini söyleyeceğim, nasılsa bana inanacak değiller." Karanlık Lord'un isminin bahsiyle beraber hem James hem de Damien keskince nefeslerini çektiler.

Harry bundan inanılmaz zevk alıyordu. Kimseye becerilerini öğretme gibi bir niyeti yoktu, ama James'in yalnızca Hogwarts öğrencilerinin Karanlık Sanatlar öğrenmeleri düşüncesiyle heyecan yapmasını izlemek kaçırılmayacak kadar iyi bir fırsattı. Damien da yaptığını anlamış ve babasından onu Düello Kulübü'nden sürükleyip çıkararak utandırdığı için intikamını almaya karar vermişti.

İçimdeki Karanlık / The Darkness Within (1.cilt)Where stories live. Discover now