54. Bölüm - Harry'nin En Kötü Günü

11.9K 659 1.5K
                                    

Bölüm notu:

Hmm... Nasıl desem... Hikayenin kilometre taşı bölümlerinden biri olmaya aday, çünkü bir kez daha her şey geri dönülemez şekilde değişecek...

Beğenmeniz dileğiyle, iyi okumalar!

54. Bölüm – Harry'nin En Kötü Günü

Damien'ı sonunda sakinleştirebilmek bir saat aldı. İlk başta aşağıya inip anne babasına her şeyi anlatmaya hazırdı, ama diğer üçü Damien'ın yalnızca kızgın olduğunu ve aslında bunu yapmak istemediğini biliyorlardı. Tek yapmaya çalıştığı çaresizce Harry'nin kalmasını sağlayacak bir yol aramaktı.

Lily Damien'a eve gitmeye hazır olduklarını söylemek için yukarı geldiğinde, Damien odadan başı eğik bir şekilde zorla yürüyüp çıkabildi. Babası yüzünden üzgün olduğunu düşünen Lily şefkatle oğluna baktı.

"Sakinleşecek, Damy. Ona yalnızca biraz zaman ver" dedi bir kolunu ufak oğlunun omuzları etrafına dolayıp ona sarılırken.

Damien cevap vermedi. Ne yapması gerektiğine dalıp gitmişti. Eğer şimdi sessiz kalırsa, hepsi Harry'i kaybederlerdi, hem de büyük olasılıkla sonsuza dek. Damien babasının şöminenin yanında gitmeye hazır bir şekilde durduğunu gördü. Odada sadece Mrs Weasley vardı. Geri kalan herkes ayrılmıştı. Damien diğer herkesin söylediklerini boşverip yalnızca babasına her şeyi anlatmaya karar verdi.

"Baba"

James ona baktı ama cevaplamadı.

Damien herhangi bir şey söyleyemeden ancak, Ginny'nin yalnızca birkaç dakika önce söylediği sözler aklına geldi.

'Harry bütün hayatını bir kafesteymişcesine yaşadı. Çok özenli bir kafes ama yine de bir hapis hayatı. Voldemort asla Harry'nin doğru dürüst bir hayat yaşamasına izin vermedi. Eğer onu seviyorsan Damy, özgür bırakmak zorundasın. Onu herhangi bir şey yapmaya zorlarsan mutlu olmayacaktır. Gitmesine izin ver. Bu onun istediği. Bir kere olsun Harry istediğini yapabilmeli'

Damien'ın yeni bulunmuş gücü onun sözlerini hatırlarken kırıldı. Ginny'nin de Harry'nin kalmasını istemek için onun kadar sebebi olduğunu biliyordu. Ama eğer o onun gitmesine izin verebiliyorduysa, Damien'ın da denemesi gerekirdi.

"Damy?" Lily sordu, hepsi Damien'ın ne demek istediğini görmek için bekliyorlardı.

Damien söyleyecek bir şeyi olmadığını belirtmek için yalnızca başını salladı.

James eve ilk gitmek için şömineye gitti. Sonra Damien gidecekti ve ardından da Lily.

Şömine yeşile döner ve James gözden kaybolurken, Damien şömineye doğru hareket etti. Pencerenin önünden geçti ve sezgisel olarak dışarı baktı. Sadece bir anlığına durdu.

Harry hala dışarıdaydı. Onun gölgelerden dışarı çıkmasını izledi, yalnızca birazcık ki Damien onu görebilsin. Damien koşarak dışarı çıkmayı arzuladı. Belli belirsiz başını Harry'e salladı, gözyaşları gözlerinde tekrar parıldıyordu. Harry ona veda etmek için yavaşça elini kaldırdı. Damien da elini kaldırdı ve sonra saçlarından geçirdi, gönülsüz vedasını gizlemek için.

Damien öylece pencerenin yanında dikilemeyeceği için hareket etmek zorunda kaldı. O şömineye doğru yürürken Harry'nin uzaklaştığını gördü. Damien gözlerini ondan ayırırken Harry tekrar gölgelerin içinde kayboldu. Başı aşağıda, Damien şömineye acele etti. Boğazının gerisindeki düğüm yüzünden konuşmayı ancak becerebiliyordu. Annesine göz attı. Endişeli bir ifadeyle onu gözlüyordu. James'in ona karşı olan davranışı dışında bir şeylerin canını sıktığını biliyordu. Lily onunla sonra konuşup ne olduğunu görmeye karar verdi.

İçimdeki Karanlık / The Darkness Within (1.cilt)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن