22. Bölüm - Açıklamalar

12.8K 734 1K
                                    

2 bölümdür iyi eğleniyoruz, şimdi bir iki açıklamanın vakti ;))

İyi okumalar...

22. Bölüm- Açıklamalar

Harry'nin katıldığı ilk Quidditch antrenmanı hiç unutmayacağı bir taneydi. James, Harry'nin antrenmanını izlemeye gelmişti. Harry ve Damien soyunma odalarına doğru yürürken Harry anında, kendisinin Gryffindor takımında oynamasının kolay olmayacağını anladı. Üç Weasley çocuğu ona dik dik bakıyorlardı ve ikizler, vurucu sopalarını tehditkâr bir şekilde tutuyorlardı ellerinde. Harry yalnızca onlara arsızca göz kırptı ve üstünü değiştirmeye gitti. Harry'i azıcık bile korkutmuyorlardı, o hayatında çok daha korkutucu şeylerle baş etmişti.

Tam Harry cüppesini çıkartıp Lily'nin aceleyle Hogsmeade'den aldığı Quidditch formasına uzanırken, kapı açıldı ve takım kaptanıyla diğer kız oyuncu, Ginny Weasley içeri girdi. İki kız besbelli diğer soyunma kabinlerinde giyinmişlerdi ve şimdi takıma enerji konuşmasını yapmak için gelmişlerdi.

Başlangıçta Harry iki kızın neye gözlerini diktiklerini fark etmedi. Sonra üstsüz bir şekilde, ellerinde Quidditch formasıyla beraber dikildiğini fark etti. Angelina ve Ginny utanmaz bir biçimde Harry'nin iyi gelişmiş göğsüne ve kaslarına bakıyorlardı. Harry onlara gülümsedi ve formasını üzerine geçirdi. Angelina ve Ginny, Harry'nin kıyafetini giymesiyle beraber trans hallerinden çıkmış gibi göründüler. İki kız birbirlerine baktılar ve kıpkırmızı oldular. İki kız da sonraki birkaç dakika boyunca yüzleri kızarmadan Harry'e bakamadılar.

Enerji konuşmasından sonra, Angelina takımı Quidditch sahasına yönlendirdi. Harry anında havalandı. Bir kez daha Damien'ın Nimbus 3000'ine biniyordu. Harry, Damien'ı kendi süpürgesini kullanması için ikna etmeye çalışmıştı. Damien'dan hiçbir şey ödünç alma hissinden hoşlanmıyordu, ama genç çocuk onun snitch'i yakalaması için hızlı bir süpürgesi olması hayati olduğundan dolayı Harry'nin Nimbus'u kullanmasında ısrar etmişti. Harry bütün sahayı tarayabilmek için hızla yükseldi. Hiçbir yerde altın topu göremedi. Takımın Quaffle'ı etrafa fırlatmaya başlamasını ve Ron'un sahanın kendi tarafındaki üç çemberi de en iyi şekilde kapamaya çalışmasını izledi. Damien'ın etrafta Silsüpür 500'le uçmasını izledi. Süpürge çok eski ve pek de iyi olmamasına rağmen Damien oldukça iyi uçuyordu. Harry onu uçarken izledi ve göğsünde garip bir duygunun uyandığını hissetti. Daha önce hiç hissetmediği bir duyguydu. Gurur muydu? Harry başını salladı. Damien'ın Harry'nin onun hakkında herhangi bir duygu hissetmesine sebep olmasından nefret ediyordu. Harry altın topu bulmak için etrafta dolanmaya başladı.

Gözünün kenarından Harry, ona doğru bir şeyin geldiğini gördü. Gelen Bludger'ın yolundan ucu ucuna çekildi. Onu hedef alan kişiye kızgınlıkla baktı. Fred Weasley'nin pis pis sırıtan yüzünü gördü. Harry küfretti, uçarken ona saldıracak kadar aptal olacaklarını biliyordu. Ne kadar salak olabilirlerdi? Anında Angelina Fred'e doğru uçtu ve ona bağırmaya başladı. İkizi Harry'e saldırdığı için bağrılıyor olsa bile George yine de Harry'e bir Bludger daha gönderdi. Harry bu sefer hazırdı. İleri doğru uçtu ve keskince süpürgesini döndürdü, böylece Nimbus'un kuyruğu gelen Bludger'a çarptı ve topu aynen geri, ancak yoldan çekilebilen George'a gönderdi. Harry kötücül sırıtışlarından birini Harry'i incitmeyi başaramayışıyla kızaran George'a gösterdi.

Harry, Damien'ın George'a doğru fırlayarak onunla ateşli bir şekilde tartıştığını gördü. Ron ve Ginny'nin de dikkatleri aynı zamanda dağıldı, oyun durmuş gibi görünüyordu. Angelina döndüğünde Damien'ın George'a, Harry'e saldırdığı için bağırdığını gördü. Bu kadarı yeterdi. Angelina ufak bir ıslıkla beraber herkese yere inmelerini söyledi. O, Harry'e karşı neden bu kadar düşmanlık olduğunu öğrenene kadar antrenman durduruldu. Kimse ona engel olamadan önce, Fred başka bir Bludger gönderdi Harry'e. Doğru dürüst Harry'i hedef almamıştı, yalnızca Angelina tarafından terslenmeye olan öfkesiyle ortalıkta dolaşan Bludger'a şiddetle vurdu. Harry bir kez daha hedef alınmaya öfkelenerek hemen yolundan çekildi topun. Ancak kimse o anda Ginny'nin yere doğru uçtuğunu fark etmedi. Harry yoldan çekildiğinde, Bludger bunu beklemeyen Ginny'i yakaladı ve süpürgesine çarparak onu süpürgeden attı. Ginny süpürgesinden öylesine şiddetle fırladığını hissederken çığlık attı. Aşağı düşüyordu, o kadar yüksekten düştüğüne göre kesinlikle boynunu kıracaktı.

İçimdeki Karanlık / The Darkness Within (1.cilt)Where stories live. Discover now