35. Bölüm - Harry'nin Gizli Hatırası

13.5K 704 1.1K
                                    

Evet millet bundan sonra her şey tepetaklak gitmeye başlıyor sanırım, kemerlerinizi bağlayın koltuklarınızı dikleştirin;

İyi okumalar...


35. Bölüm- Harry'nin Gizli Hatırası

Hermione sözlerinin arkasında durarak Damien'ı ziyaret etti ve Ron ile Ginny'i de beraberinde getirdi. Ancak dört genç vakitlerini Harry'i tartışarak geçirdiği için fazla çalışma olmadı.

"Ne kadar saklanabileceğini düşünüyorsunuz?" diye sordu Hermione gözlerinde pişmanlık dolu bir ifadeyle.

"Herkes onu arıyor. Er ya da geç, Harry yakalanacak" söylemeye devam etti.

"Hayır, Harry yakalanmayacak. Harry dedi ki eğer o yakalanmak istemezse o zaman kimse onu yakalayamaz" dedi Damien sessizce.

Kimse Damien'ı düzeltmek istemedi. Onu üzmeye sebep olurdu ancak. Ama diğer üç Gryffindor Harry'nin sonsuza dek saklanamayacağını biliyordu.

Harry, Potter'ın sözlerini düşünüyordu. Onları sadece unutmak istiyordu, ama bir şeyler onu rahatsız edip duruyordu. Neden Potter gitmesine izin vermişti? Neden Damien'ı hatırlayamıyordu? Potter babasının en sadık Ölüm Yiyenini sorarak ne demek istemişti?

Harry sözleri açık bir şekilde hatırlıyordu.

'Ben olsam biraz daha derine kazardım, Harry. Gerçeği derinlerde, bütün yalanların altına saklanmış bulabilirsin'

Harry zihnini temizlemeye çalıştı. Babası ona yalan söylemezdi. Harry bundan emindi. Lord Voldemort'un ona yalan söylemek için hiçbir nedeni yoktu. Ne de olsa Harry'i, o sadece dört yaşındayken yanına almıştı. Slytherin'in varisi olarak işaretleyerek onu güçlendirmişti. Harry'i bugün olduğu şey yapan Lord Voldemort'du. Bir savaşçı, son derece güçlü bir büyücü ve Harry bunlardan asla şüphe duyamazdı. Ancak, bütün bunların dışında Harry, Potter'ın sözlerini merak etmeye engel olamadı. Ne gerçeğinden bahsediyor olabilirdi ki?

Harry, Kılkuyruk ya da Peter Pettigrew adında bir Ölüm Yiyen'in hiç var olup olmadığını bulmaya karar verdi. Sırf Potter'ın Harry'nin aklına getirdiği bütün şüpheleri silmek için bile olsa dahi.

Şimdi James Harry'i Diagon Yolu'nda göreli tam bir hafta olmuştu. James, küçük John'un kulübünü arayıp bulmaya çalışarak muggle dünyasına gitmeye devam etti. Biliyordu ki eğer kulübü bulabilirse o zaman Harry'e ulaşmak için bir şansı olurdu. James'in beklemediği şey Harry'den çok daha fazlasını bulmaktı.

Öğleden sonranın geç vakitleriydi ve James, Sirius, Remus ve Dumbledore başka bir kulüpten çıkıyorlardı. Bugün birazcık başarıya ulaşmışlardı. Bu kulübün kendisinin işletmecisi Küçük John'un dövüş kulübünü biliyordu. Dört büyücüye o gün daha önce John'la konuşmuş olduğunu ve bugünkü dövüşün olduğu mekanın oldukları yerden sadece birkaç kilometre uzakta olduğunu söyledi.

James söylenen yere diğer üç büyücüyle beraber acele etti. Planları göze batmamak ve Harry'nin ortaya çıkmasını beklemekti. Bu John kişisiyle 'Alex' ve ne zaman kulüpte olacağı hakkında konuşmayı düşünmüşlerdi. Ancak Dumbledore Harry'nin dört adamın onu sorduğundan haberdar olmasını istemediği için bu planın aksine karar verdi. Bu, Harry'i muggle dünyasından kaybolmaya itebilirdi.

Dövüş kulübünün mekanı olan eski binayı gören ilk kişi James oldu. Yıkılmaya hazır gözüküyordu ve James neden birinin böyle bir olayı bu yerde düzenlediğini çözemedi. Kapı açıktı ve dört büyücü içeride bağırılan talimatları duyabiliyorlardı. James biraz uzakta garip bir aracın park edilmiş olduğunu fark etti. Çoğu muggle arabasından daha büyüktü. Lily'den dinlediği muggle eşyalarına dair birçok, birçok dersten sonra bir karavan eve bakıyor olduğunu biliyordu. Gerçekten büyüktü ve içerisi oldukça geniş gibi gözüküyordu.

İçimdeki Karanlık / The Darkness Within (1.cilt)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin