45. Bölüm - Ayrı Yollar!

9.3K 608 437
                                    

45. Bölüm – Ayrı Yollar!

Üç şoka uğramış genç, ne dediğini anlamak için Ron'a baktılar.

"Eee...üzgünüm, ama...ne cehennemden bahsediyorsun sen!" Damien patladı.

"Kovuk, en güvenli yer orası. Harry iyileşene kadar orada kalacak. İki haftadan daha uzun sürmeyecektir. Bunu kolaylıkla idare edebiliriz" dedi Ron sakinlikle.

"Peki ve tam olarak onu nerede tutmayı planlıyorsun? Var olmayan görünmez odada mı!" dedi Ginny alayla.

"Hayır, ondan daha iyi bir yerde" dedi Ron, Ginny'e dik dik bakarak.

"Ronald, lütfen çabuk açıkla, onlar uyanmadan önce Harry'i gerçekten de buradan çıkartmamız gerek" dedi Hermione, üç bilinci kapalı Ölüm Yiyen'e işaret ederek.

"Tamam, benimle gelin, oraya vardığımızda açıklayacağım" dedi Ron.

Çabucak Harry'i kaldırdı ve cisimlenmeye hazırlandı. Testini henüz geçmemişti, ama şimdiye kadar birçok kere cisimlenmişti bile. Damien, Ron'a tutundu ki üçü birlikte cisimlenebilsinler ve Hermione'yle de Ginny cisimlendiler. Beşi, Kovuk'un dışında belirdiler.

Evin içine koşmak yerine, Ron Harry'nin baygın bedenini küçük garajlarına götürdü.

"Ronald! Ne yapıyorsun?" Ginny tısladı ona ama Ron onu bilmezden geldi.

Üç genç çocuk basamaklar boyu Ron'u takip ettiler ve kendilerini garajın üzerine inşa edilmiş küçük bir odada buldular. Hermione mobilya olarak bir tek iki yatağa sahip olan oldukça küçük ve tozlu odaya girerlerken şaşkınlıktan dili tutulmuş görünüyordu.

Ron, Harry'i yatağın üzerine yerleştirdi ve sonra üç gence bakmak için döndü.

"Tamam, açıkla" Hermione emretti Ron'a.

"İşte, hepinizin söylediği gibi, şimdi Harry'nin seçenekleri kısıtlı. Artık muggle dünyasında yaşayamaz, tamamen iyileşene kadar değil en azından, ve büyücülük dünyası onun için hala çok tehlikeli. Harry'nin tek seçeneği ya burada ya da Godric's Hollow'da kalmak. Eğer o..." Ron kızgın bir Hermione tarafından kesildi.

"Burada! Sen gerçekten Harry'nin burada kalması gerektiğini düşünüyorsun! Harry çok hasta. Düzgün bir yere ihtiyacı var, arka bahçenizdeki bir harabeye, buz gibi bir barakaya değil!" Hermione bağırdı.

Ron birazcık afallamış göründü. Tekrar konuşmaya çalışmadan önce Hermione'nin ona bağırmayı bitirmesini bekledi.

"Bitirmeme izin ver! Harry'nin kalması için buranın en iyi yer olduğunu söylemiyorum, ama başka seçeneğimiz yok. Evin içinde yeteri kadar oda yok, ve onu içeride gizli tutamayız. Bu barakayı Fred ve George şaka ürünlerinin 'deney aşaması' için kullanılıyordu. Yatakodalarının iyi bir kısmını yaktıktan sonra, babam onlara ürün testlerini bir tek bu odada yapabileceklerini söyledi. Burada çok vakit geçirdiler. Buraya artık kimse gelmiyor. Hiç kontrol edilmiyor. Ve buranın soğuk ve tozlu olmasıyla ilgili olarak da birkaç temizlik tılsımı ve sonra da ısıtma ile bu yer oldukça konforlu olur" Ron bitirdi.

"Ron, bunun yine de çok riskli olduğunu düşünmüyor musun, ya Fred ve George buraya tekrar gelirlerse, ya da başka birinin geleceği tutarsa?" Damien sordu, açıkça Harry'nin yaşama şartlarından mutsuz olarak.

"Kimse buraya gelmeyecek. Annem ve Fleur gerçek anlamda Bill'le beraber hastanede kalıyor. Bill eve geldiğinde bile, o ikisi ona bakmakla meşgul olacak. Babam hep işte, Charlie zaten çoktan Ejderhalarla olan işine geri dönmek için gitti. Hepiniz Percy'i biliyorsunuz, her zamanki gibi işle meşgul. Fred ve George içinse, şaka dükkanıyla ilgili anlaşmayı bitirdiler. Dükkanın üstünde ufak bir daire bile aldılar, yani onlar da taşınıyor olacak. Haberleri düğünden sonraya saklıyorlardı, bilirsiniz, Fleur'un yerini çalmak istemediler. Yarın dükkanı teslim almak zorunda oldukları için dün anneme söylediler. Bu geriye bir tek bizi bırakıyor. Ayrıca kapılar üzerinde diğer büyüleri de yapabiliriz ki buraya bizden başka hiç kimse gelemesin" Ron bitirdi.

İçimdeki Karanlık / The Darkness Within (1.cilt)Where stories live. Discover now