41. Bölüm - Plan

11.5K 683 21.2K
                                    

Bölüm notu:

Hayalkırıklığına uğramayacağınızı düşündüğüm bir bölüm

Beğenmeniz dileğiyle, iyi okumalar...

41. Bölüm - Plan

Lord Voldemort şu an olduğundan daha sinirli olmanın mümkün olmadığını düşünüyordu. Beceriksiz Ölüm Yiyenleri Harry'i kaybedeli bir aydan fazla olmuştu ve hala nerede olduğuna dair hiçbir ipuçları yoktu. Voldemort daha fazla zaman kaybetmeyi göze alamazdı. Bu savaşı Harry olmadan kaybedecekti ve eğer olaylar şu an olduğu gibi gitmeye devam ederse, diğer taraf Harry'e ondan önce ulaşacaktı.

Ancak, Lord Voldemort hala büyük bir parçasının Harry'i sadece savaştan başka nedenlerden dolayı istediğini kabul etmiyordu. Harry'i özlemişti, ama Hortkuluğuyla yaptığı gösteri Voldemort'u kemiriyordu. Hiç hayatında Harry'nin onun gibi bir şey yapacağını beklememişti. Ama Voldemort, Harry'nin diğer Hortkulukların neler olduğuna dair hiçbir fikri olmadığını biliyordu, bu yüzden Voldemort'un onun hakkında endişelenmesine gerek yoktu. Harry hafızası modifiye edilmeden önce ağır bir biçimde cezalandırılacaktı.

Karanlık Lord'u kızdıran diğer bir şey de buydu. Basitçe Harry'nin hafızasını silmek için fazla zaman geçmişti. Bir aydan daha fazla! Bu demek oluyordu ki Harry ele geçirilmek ve Voldemort'a getirilmek zorundaydı. Lord Voldemort çok güçlü hafıza tılsımları yapmak zorundaydı Harry'e, başka kimsenin Harry'nin zihniyle oynamasını riske atamazdı. Lord Voldemort hangi bilgileri ve hatıraları saklaması, hangilerini de silmesi gerektiğini biliyordu.

Karanlık Lord daha henüz talimatlarını vermişti. Harry'i Lord Voldemort'a getiren kişinin gücünü artırmayı garanti edecekti. Neredeyse herşey için kullanılabilecek saf bir sihir dalgası alacaklardı. Bu, Ölüm Yiyenleri gerçekten heyecanlandırdı. Şimdi Harry'nin başına bir ödül vardı. Bakanlık'ın beş bin Galleon'luk ödülünü fazlaca geçen bir ödül. Bu Ölüm Yiyenler'e Harry'i yakalamak için daha fazla motivasyon olacaktı. Lord Voldemort, Ölüm Yiyenleri'nin odadan dışarı acele etmeleri izleyerek durdu. 'Yakında' düşündü Voldemort. 'Harry tekrar benimle olacak, yakında'.

Harry, Sihir Bakanlık'ı olan binaya girdi. Ron, Bakanlık binası hakkında bilmesi gereken her şeyi Harry'e anlatmıştı. Ron ve kardeşleri binayı o kadar fazla ziyaret etmişlerdi ki mekanı artık ezberlemişlerdi.

Harry telefon kulübesine ulaştıktan sonra, Ron'un ona verdiği kodu tuşladı. Ron kodu, babasını ve abisini, Percy'i, birçok kere kullanırken izlediğinde ezberlemişti.

2-4-8-9-3-4-0

Harry kodu tuşladı ve bir kerede bir kadının sesi kulübeyi doldurdu.

'Hoşgeldiniz, lütfen isminizi ve ziyaret amacınızı bildirin'

Harry boğazını temizledi ve net bir şekilde konuştu.

"James Potter, Seherbaz, görev raporu bildirimi" dedi açıkça.

Harry pek de James gibi kulağa gelmiyordu, ama Harry içeri girdiğinde fazla konuşmayacağını düşünmüştü, o yüzden sadece yapabildiği en iyi James taklidini yapmak zorundaydı.

Kadının sesi kulübede tekrar yankılandı.

'Teşekkürler. Sihir Bakanlığı'nda iyi bir gün geçirmenizi dileriz'

'Para üstü' kısmından küçük bir kart çıktı ve Harry çabucak kartı aldı. Bir kerede telefon kulübesi hareket etmeye başladı. Aşağı doğru hareket ederek yer altına indi. Harry, kalbi içeride vahşice atarken hareketsiz durdu. Bakanlık'a giriyordu. Eğer Harry yakalanacak olursa, bir daha dışarıyı göremezdi, asla. Bu binadaki her bir kişi Harry'i arıyordu, ve Harry onların binasına yürüyüp giriyordu.

İçimdeki Karanlık / The Darkness Within (1.cilt)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin