27. Bölüm - İlişkiler

13.9K 727 1.2K
                                    

Tam bir geçiş bölümü demek yanlış olmaz sanırım...

Hazırlanın millet, işin rengi değişiyor! :))

27. Bölüm- İlişkiler

Daywalker'larla olan karşılaşmasından sonra Harry ne kadar popülerleştiğini fark etti. Kendini diğer öğrencilerden uzak tutmaya çalıştı ama bu gitgide daha zorlaşıyordu. Harry sürekli olarak birçok öğrenci tarafından rahatsız ediliyordu, ya cesareti için övülerek ya da tam olarak nasıl dört vampirle düello ettiğinin sorulmasıyla canı sıkılarak. Kız öğrenciler en fenasıydı. Harry'e öylesine sevgi, hayranlık dolu ve de dikkatli bakışlar atarlardı ki Harry yalnızca hepsinin gözden kaybolmasını sağlayabilmeyi diliyordu.

Damien, Harry'nin topladığı ilgiye bayılıyordu. Bir kez daha devamlı olarak Harry'nin yanındaydı. Harry'nin bu kadar ilgi toplamasından daha az mutlu olan tek öğrenciler Slytherinlerdi. Draco numarayı sürdürmek zorundaydı. Eğer herhangi biri Harry ve Draco'nun aslında en iyi arkadaşlar olduğunu fark edecek olursa, bu çok zorluk çıkarırdı. Gryffindor ve Slytherin başlangıçtan bu yana düşmandılar, Harry ve Draco hakkındaki gerçeği bulmak kimsenin yararına olmazdı. Bu garip arkadaşlıktan tek haberdar olanlar Damien, Ron, Hermione ve Ginny'di. Hepsi de kimseye herhangi bir şey söylemekten daha iyisini biliyorlardı, bu yüzden sır onlarla güvendeydi.

Bir akşam yemekten sonra, Harry yatakhaneye doğru yönelmişti, Damien, Ron, Hermione ve Ginny'le beraber. Harry, Damien'la konuşmakla meşguldü ve merdivenlerden inen Slytherin grubunu görmedi. Harry basamaklardan yukarı çıkarken, bir erkek Slytherin kasti olarak Harry'e çarptı. Sıska Slytherin'in omzu Harry'nin yaralı omzuna gömüldü ve acı onu sararken Harry hızla nefesini çekti. Harry anında omzunu kavramak için bir elini kaldırdırırken diğer elini hızlıca kaldırarak Slytherin çocuğu boğazının etrafından yakaladı. Damien, Ron, Hermione ve Ginny asalarını çekmişlerdi ve Slytherin grubuna doğrultmuşlardı, ki zaten onların da aynı şekilde asaları Gryffindorlar'ı işaret ediyordu.

Harry'nin gözlerinde şimşekler çaktı tuttuğu çocuğa bakarken, hemen sonra da sıska çocuğu tanıdı. Soyadı Nott'tu. Harry çocuğun babasını tanıyordu, Lord Voldemort'un yakın hat Ölüm Yiyenler'indendi. Bu Harry'i sakinleştirmek adına bir şey yapmadı, büyük Nott Harry'nin birçok sorunu olduğu Ölüm Yiyen'lerden biriydi. Sıska çocuk asasını çekecek şansı bulamamıştı ve bu sebepten dolayı Harry'nin ona zarar vereceğinden çok korkuyordu. Harry onu kendinden itip uzaklaştırmadan önce ona yalnızca pis bir bakış attı. Saldırıya karşı misilleme yapmayacaktı, buna değmezdi.

Ancak Damien, Slytherin'lere hakaretler yağdırıyordu.

"Siz, bir grup adi! Belaya sebep olmadan yürümeyi bile beceremiyor musunuz?"

"Toz olun ben huzuru kasten bozmaktan puan almaya başlamadan önce!" ekledi Ron.

Slytherinler, James'in onlara doğru geldiğini gördüklerinde tartışmak üzereydiler. Bütün süre boyu Harry ve kalan Gryffindor'lara tehditler savurarak çabucak uzaklaştılar. Harry tehditlerini daha az umursayamazdı. Onlarla sonra ilgilenirdi. Harry ağrıyan omzundan elini çekti ve parmaklarını lekeleyen kanı gördüğünde küfretti.

"Lanet olsun" diye fısıldadı kıyafetlerini kaplayan karanlık lekeyi fark ettiğinde. Onlar fark etmeden önce çabucak diğerlerinden kurtulmaya çalıştı, ama geç kalmıştı. Ginny çoktan kanı görmüş ve yanına koşturmuştu.

"Merlin! Harry, sen iyi misin?" okul cüppesini lekeleyen kana bakarken söyleyecek söz bulamıyor gibi görünüyordu.

"İyiyim ben." Harry cevapladı ve yatakhanesine geri gitmek için etrafında döndü. Yarayı kendi düzeltirdi. Ancak Damien Harry'nin kolunu kavradı ve verilen zararı görmek için onu döndürdü.

İçimdeki Karanlık / The Darkness Within (1.cilt)Where stories live. Discover now