Právo Nástupců: Spuštění startovače

591 16 7
                                    

Tak je to tu! Dnešním dnem počínaje začal měsíc, který vše rozhodne!
A je to vše na vás, čtenářích. Pokud chcete znát jak celý příběh dopadne. Kde se skrývá Právo Nástupců. Zda bude uplatněno a jak...
Je to v knize a ta může vyjít za Vaší podpory!
Projekt na startovači spuštěn...
A najít jej můžete zde:

https://www.startovac.cz/projekty/pravo-nastupcu/

Co je to projekt startovač?

Díky projektu na startovac.cz budu moci vybrat chybějící peníze na vydání prvních sto výtisků knihy Právo Nástupců. Je to tedy na vás čtenářích. Podle výše vaše příspěvku je také hodnotná odměna. Tištěnou knihu (i s poštovným na vámi zadanou adresu), můžete mít již za 350 Kč!

Na vybrání určené částky - 15000 mám celý měsíc, pokud v projektu uspěju (a já věřím, že ano) zadávám celý tisk nakladatelství Nová forma a pak se můžete těšit na odeslané knihy. Pokud vše vyjde tak jak má, tak nejdéle na konci července by měla být kniha u vás ve schránce. Což znamená, že budete mít krásné prázdninové čtení!

ILUSTRACE A OBÁLKA

Návrh na ilustraci má na svědomí moje kamarádka Veronika Bendová, kresbu zhotovila Lucie Poutníková. Obálka je focená fotografkou Kateřinou Vestfálovou za pomoci majitelky bílého koně Dinára Jiřiny Huthové.

Co budu financovat?

Krom odměn - výroba pohlednic, plakátů a záložek - Záložky ve 3 variantách, plakát ve 2 variantách (kreslený a foto)

Bude i zaplaceno vydání PRVNÍCH sto, čísly 100 výtisků knihy Právo Nástupců cca 13000Kč.Přidáno k částce, kterou už mám pro tyto účely našetřenou.

Peníze i využiju k doplacení vypůjčení koně a práce fotografa na focení pro obálku - 500Kč

A samozřejmě dalších výdajů (pošta, návrhy, materiál na výrobu prototypů) cca 700Kč.

Odměny

Odměnou je především kniha a Právo:

Darovací: Tématická pohlednice Právo Nástupců s poděkováním, zaslaná poštou na udanou adresu.

Čítací: Kniha v elektronické podobě zaslaná na e-mail a tématická pohlednice Právo Nástupců s poděkováním, zaslaná poštou na udanou adresu.

Čtenářské: Kniha v měkých deskách s věnováním se záložkou Právo Nástupců.

Velkočtenářské: Kniha v měkkých deskách s věnováním, tématická pohlednice, a sada tří tématických záložek Právo Nástupců.

Sběratelské: Kniha v PEVNÝCH deskách (další takový výtisk vyráběn nebude!) s věnováním, sada 3 tématických pohlednic a záložek Právo Nástupců, plakát Právo Nástupců. Uveden

Knihovnické: 2xKniha v měkých deskách s věnováním, sada 3 tématických pohlednic a záložek Právo Nástupců, plakát Právo Nástupců.

Právo De luxe: Ke knize a standartnímu balíčku dalších odměn bude přidána i čutora na vodu v koženém provedení s logem Práva Nástupců vyráběným na zakázku :)

Kmotříčkovské: Pozvánka na křest knihy (místo a čas konání bude upřesněno), výsadní právo kmotra/kmotry knihy a jejího křestu. Kniha v měkých deskách s věnováním, sada 3 tématických pohlednic a záložek Právo Nástupců, plakát Právo Nástupců

Právo NástupcůKde žijí příběhy. Začni objevovat