BÖLÜM 5 ∞♦ Yeni Hayatın İlk Renkleri ♦∞

6.8K 381 13
                                    

|Bölüm 5: "Yeni Hayatın İlk Renkleri"🌈

🔥

Yasemin kokulu rüyadayım. Uyandırmayın! Kabuslara dönmemeliyim.

🔥

Güvenliğim için her şeyi hazırlamıştım. Silahlarımın ikisi bacaklarımda, üç tanesi belimde ve sırtımdaydı. Yayım ve okum da omzumda asılıydı. Üzerimdeki elbise ise birkaç gün yeterdi.

Bugün Dryden gidiyordu. İki aslanım onu takip ederken, Swinyer benimle sınıra doğru gelecekti. Keegan, Dryden'ın yanındaydı lakin beni hissedecekti. Sonuçta ormanın kadim varlığıydı.

Ondan izinsiz kaçmak hiç iyi bir fikir gibi gelmese de gitmek istiyordum. Akşam bu yüzden de onun yanında, kanatlarının arasında yatmıştım. Bu ayrılık uzun değildi. Elbette evime gelecektim.

Ya beni sınırda yakalayıp gitmemem için engellerse? Pençelerinin arasına alıp beni ormanda tutabilirdi. Bağırıp mağaranın çevresine canlıları yerleştirip, kaçmamı engelleyebilirdi.

Yapar mıydı? Bu kadar aşırıya kaçar mıydı?

Swinyer'ı gördüğümde gülümsedim. Adımlarımı ona doğru yönlendirdim. Benimle beraber mağaradan uzaklaşınca birkaç saniye için mağarama bakmıştım.

Swinyer beni izliyordu. Gitmemi istemiyordu fakat mutlu olmamı da istiyordu. Mutlu olmam için de elinden geleni yapıyordu. Bunun için çok minnetardım. Yaptığı her şey için minettardım.

"Koşalım dostum." dedim üzüntümü belli etmeyerek.

Dün çok istekliydim, şimdi burada kalsam mı diye düşünmeden edemiyordum. Swinyer'ın koşuya hazırlandığını gördüğümde bende bir ayağımı geriye attım ve belimi büküp ileri baktım.

"Üç."  dediğimde ileri baktı.

"İki." Nefesimi verdim.

"Bir." dediğimde durdum ve Swinyer'ın beni geçmesine izin verdim. Bu sefer onun kazanmasını istiyordum.

Aramızdaki fark açıldığında ileri atıldım. Yavaş koşuyordum. Ormanın tüm derinliklerine bakmak ve ezberlemek istiyordum. Özleyeceğimi biliyordum.

Adımlarımı biraz daha hızlandırdım, Swinyer'ı gördüğümde yetişmeye çalıştım. Onun yanına geldiğimde yüzünü bana çevirdi. Beni gördüğünde hırlamıştı. Kıkırdadım.

"Berabereyiz merak etme, geçmedim seni."

Ormandaki dostlarımı yanıma çağırdım. Onları görürsem bir süre özlemeyebilirdim. Sağıma baktığımda ormanın bazı kuşları beni takip ediyordu. Bana baktıklarında kafalarını eğip yukarı kaldırdılar ve selam verdiler.

Soluma baktığımda yırtıcı hayvanları görmüştüm. Onlarla birkaç kez kavga etsem dâhi benim yanıma uğrarlardı. Kavgayı önemsemiyorduk. Keegan'ın kızıydım, ormanın canlılarıydı.

Bakışlarımı ileri çevirdim. Eğer biraz daha bakarsam duygusallaşabilirdim. İleride Dryden'ı takip eden aslanları gördüğümde durdum. Swinyer da benim gibi durmuştu ama biraz ilerideydi.

Yanına gittiğimde onunla göz teması kurmak için eğileceğim zaman başını eğdi. Elimi başına götürdüm, o güzel tüylerini okşadım. Başına öpücük kondurduktan sonra anlımı yasladım.

Thita - Yakut HançerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin