FİNAL 1: BÖLÜM 50 ∞♦ Fedakarlık ♦∞

1.1K 115 13
                                    

Final ile karşınızdayım. Merak etmeyin final 2'de bulunuyor.

Final 1: Bölüm 50 "Fedakarlık"

🔥

Kanlar içerisindeki bedeni fedai kokuyordu.

🔥

Yakut hançer, bilge Luisa Morgan'ı kukla gibi yönetiyor. Onu kurtarmak için hançere başka bir kukla gerekir. Kendisini feda eden, iyilik için savaşıp hançere o güveni veren birisi lazım. Kızım Eliana, gelecek değişmeyecek. Sen sevdiklerin için hançeri kabul edeceksin.

Keegan, kanatlarının altında çıplak bir şekilde duran kızını gözleriyle her ayrıntısını izliyor, uyanmasını bekliyordu. Düşünceler arasında boğulsa da Eliana uyanmış ama gözlerini aralamaktan bitap düşmüştü. Keegan bunun farkında bile değildi. Kızını düşünüyor, sevgisini tazeliyordu.

Ve sevgili prenses, ben senin arkandan gelip sözümü tutacağım. Baban olarak bunu yapacağım.

Eliana'nın gözünden akan yaşı fark ettiğinde irkilip kanatlarını araladı. Tyrone, Dryden ve Katherine bunu fırsat bilerek aradan geçmiş, Eliana'nın çıplak vücudunu Katherine'nin peleriniyle örtmüşlerdi.

Yüzlerinde endişeden ziyade korku daha çok yer kaplamıştı. Tyrone, kısacık zaman diliminde ejderhaya bakmış, mavi gözlerindeki teslimiyeti görmüştü.

"Neler oluyor?" diye sorduğunda, aslında hiçbir şey bilmek istemiyordu. Eliana iyi, deselerdi onun için yeterdi.

Gelecek değişmedi. Keegan, kanatlarını hızlıca çırpıp sinirli nefesini gökyüzüne doğru bırakmış, kocaman ağzını aralamıştı. Kahrolası gelecek kızım için değişmedi!

Öyle bir kükredi ki hayvanlar ayaklanıp ormanda belirsiz taraflara koştu, kuşlar gökyüzüne fırladı, ağaçlar yerinden çıktı, toprak sallandı ve insanların kalpleri korkuya büründü.

Dryden, Katherine'yi sıkıca kendine bastırırken Tyrone yüzünü Eliana'nın yüzüne uzatmış, bir şey demesini beklemişti. Kötü olaylar olacağı ejderhanın kükremesinden belliydi.

Eliana, elini tutan Tyrone'un elini sıktıktan sonra gözlerini aralamış, ona bakan sevgilisi ve babasıyla göz göze gelmişti. Yorgun olmasına rağmen onlara gülümseyip doğrulmaya çalışıyordu.

"İyi misin?" dedi Katherine, eğilip yüzüne bakarak. Eliana başını sallayıp pelerini daha çok kendine çekti. "Uyuduğunu falan sanıyorduk ama Keegan buraya gelip seni kanatları arasına alınca çok korktuk. Neler dönüyor?"

"Geleceği gördüm." diye fısıldadı.

Katherine gözlerini büyütüp ejderhaya baktıktan sonra gelecek için neden böyle tepki verdiğini çözmeye çalışıyordu. Kükremesi acıyı göstermişti. Bir şey olacaktı ve kimse mutlu olmayacaktı.

Eliana babasına dönüp pençesine yumuşak hareketle dokundu. Yüzündeki ifade içindeki depremi göstermekten sakınmıştı. Gülümsüyordu ve Keegan bunu farkına varmasına rağmen ne yapacağını kestiremiyordu.

"Eliana biraz dinlensin. Biz de hançerleri kullanırız." dedi Katherine, Tyrone'un kolunu tutarak.

Dryden araya girdi. "Ayağa kalk muhafız, bırak sevgilin babasıyla konuşsun. Marcus'u kurtarmaya çalışalım."

Eliana, Tyrone'dan uzaklaşıp pençeye daha çok yaklaştı. "Git, iyi olunca yanına geleceğim." dediğinde Tyrone onun elini sıkıyordu. Nedense bırakası hiç yoktu.

Thita - Yakut HançerWhere stories live. Discover now