BÖLÜM 49 ∞♦ Kral ve Kraliçe ♦∞

1.1K 102 7
                                    

Bölüm yazmaya geldiğimde geriye sadece iki tane bölüm kaldığını görmek bütün emeklerimin boşuna gitmediğini ve kendi çapımda bir hayal dünyasında yaşadığımı görmek beni çok mutlu ettirdi.

Bir sonraki bölüm Final olacak. Final'den iki bölüm yaptım.

Bölümde yeni karakterimizi tanıyacağız.

BÖLÜM 49: "Kral ve Kraliçe"

🔥

Güveneceğiniz kişileri dikkatli seçin. Onlar sizi yüz üstü bırakmadığı sürece sırtınızı çevirmeyin.

🔥

Hayatta karşı güçlü durmanı sağlayacak insanlar vardır. Bu sayılı ve sevdiğin insanlar için ölmek yerine birçok derdin üzerinden gelmek için dik durursun. Onların olmadığı hayatta geriye sadece sen ve mücadele kalır.

Ne yapmak gerekiyor? Sevdiklerinin arkasından gidip dünyada göremediğin bir sürü güzel fırsatları kaçırmayı mı tercih edeceksin yoksa bu güzel fırsatları araştırıp hayatına renk vermesini mi sağlayacaksın?

Calep Myless, zindanda ailesini kaybettiğini düşünüyordu. Yıllar geçmişti ve geri döneceğine ihtimal vermiyordu. Dönse bile ailesini bıraktığı gibi bulamazdı. Özellikle kimse onu sevmezdi. Zindan da olsa bile hayatına tutunmayı tercih etmişti. Onları geri kazanmak istiyordu.

Dostuna büyük bir darbe indirmişti, ailesine geri döneceğini söylemişti, çok sevilen krallığa isyanı sağlamıştı ve o zindan da kaldığı süre boyunca sadece ailesini düşünmüştü.

Calep Myless'ın hayatına son veren pişmanlıkları olacaktı.

Önündeki boş parşömen kağıda uzunca baktıktan sonra ne yazacağını unutmuştu. Dün gece her şeyi ayarlamıştı lakin kağıdın önünde oturmasıyla mürekkepli kalemi ellerine alması ve yalnız olması yazacaklarını unutturmuştu.

Judas sayesinde ayağı iyiye gidiyordu. Üzerine basabiliyor, sargıya ihtiyaç duymuyordu. Ona çok iyi bakılıyordu. Durumunun iyiye gitmesine rağmen elinde sevineceği hiçbir şeyi yoktu.

Oğullarıyla eskisi gibi yakın değildi, sevdiği kadını ölmüş ve dostunun lanetine uğramıştı. Her şey eskiye dönemezdi ama elinde bir fırsat vardı. Eskiye dönmenin, sevdiği karısını kurtarmanın fırsatı masanın üzerinde duruyordu.

Derin bir nefes aldıktan sonra mürekkepli kalemi kağıdın üzerinde gezdirmeye başladı.

Sevgili oğullarım Tyrone ve Dryden,

Bu hayatta birçok kararlar aldım. Hepsi hayatıma ve diğer insanların hayatına yarar ve zarar verdi. En yararlı kararım, annenizle evlenip iki çocuk dünyaya getirerek aile kurabilmemdi. En zararlı iki kararım ise dostuma ihanet edip bilgenin yolundan gitmem ve sizleri yarı yolda bırakmamdı. Hançerleri size vermek de asla yanılmadım. Oğlum Tyrone, emin ol hançerlerin en dikkat edilmesi gereken ve en havalısı seninkidir. Hayatta sevdiklerini kurtar, ölümler sebep olma. Oğlum Dryden, hançerini eğlence için kullanacağına eminim. Ama asla dozunu kaçırma, sorumluluklarını unutma. Siz oğullarım, güveneceğiniz kişileri dikkatli seçin. Onlar sizi yüz üstü bırakmadığı sürece sırtınızı çevirmeyin.

İstila, kehanettin gerçekleşmesi için ayarlanmıştı. Bu plana asla olumlu bakmıyordum. Ama Luisa, istilanın gerçekliğe uygun olmayacağını söylemişti, sahte olacaktı. Her şey hazırdı lakin Kral Edward'ın kardeşi Prens Ethen, kraliçeye uygunsuz bir şekilde yaklaşmıştı. Hançerlerden zümrüt kayıp olduğu için bunun tuzak olduğunu düşünmeden duramadım. Prens Ethen, asla kral abisine ve ailesine saygısızlık yapmazdı.

Thita - Yakut HançerWhere stories live. Discover now