BÖLÜM 23 ∞♦ Kan ♦∞

3.7K 237 76
                                    

Eliana'nın sekiz saat baygın kaldığı vakitlerde Tyrone, Marcus, Taylor, Alaric, Dryden ve Katherine'yi merak edersiniz diye düşünerek bu bölümü yazmak istedim.

Size tavsiye, duygunuzu, düşüncenizi ve kendi uydurduğunuz cümleleri kağıda geçirin. Çok güzel hissettiriyor, sevmek kadar güzel...

İsterseniz buraya sevdiğiniz bir cümle bırakabilirsiniz.

Ya daaaa kitaptan sevdiğiniz bir cümle olabilir.

Durun ben bir tane bırakmak istiyorum. Ama bi komik gelmişti. Gülüyorum da hâlâ😂

"Hatun, hatundur."

Dryden'cımın güzel sözü... Peki sizin beğendiniz cümleyi alabilir miyim?

İyi okumalar!

|Bölüm 23 "Kan"

🔥

❝Acın, acım oldu ağabey.

🔥


Marcus MORGAN:

Her şeyin güzel geçeceğine inanmak, onun için bir düzen olmuştu. Dövüşlere katılıp onlarca altın almak sonra da gecenin kahramanı olarak kızların dilinden düşmemek ve evine gelip eski güzel anılarını düşünmek bir saat gibi işliyordu.

Ama kum saatinin çalışması da bozulabilirdi.

Bu kumun değişmesiyle düzeni kaldığı yerden devam etmemişti. Beyaz saçlı, mavi gözlü kız hayatına girdiğinde yaptığı onlarca şey mazide kalacaktı.

O kızı kardeşine benzetmek kalbindeki bazı duygularını gözlerine vurdurmuştu. Onun gibi bakması daha kötü yapıyordu. Ama artık abiydi. Kardeşinin yerine onu koymuş, özlemlerini onunla yok etmeye çalışıyordu.

Ya öz kardeşini gözlerinin önünde değiştiğini görseydi?

Yemyeşil saçlarına uyumlu pelerini, duruşu ve tavırlarını gördüğü an onun artık eski Katherine olmadığını anlamıştı.

Büyücülerin yanında yer alıyor, kardeşi gibi gördüğü kızı adamlarına emanet ettiğini izliyordu. Yanındaki muhafız ise sinirden sıraladığı küfürleriyle onu kendisine getirmeye çalışmıştı.

"Aşağılık herifin tekisin!" diyerek elindeki safir hançeri sımsıkı tuttu ve öne atıldı. Lakin Marcus onun önüne geçerek durdurdu.

"Eliana böyle istemiyor."

"Ben de böyle istemiyorum! Eliana orada acı çekiyor, görmüyor musun? Gözlerinden akan gözyaşı beni yaktı lan! Marcus, yapma..." dedi sona gelerek kısılan sesiyle.

Thita - Yakut HançerWhere stories live. Discover now