BÖLÜM 39 ∞♦ Yaratık ♦∞

1.7K 130 48
                                    

Merhaba Cumhuriyet çocukları,

Bugün 29 EKİM 2023 CUMHURİYET BAYRAMIMIZ! Diyecek çok söz var ama kısaca şunu demeliyim ki Atamızın da dediği gibi Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Daha nice yüzyıllarımız bugünkü coşkuyla ve birlikte kutlanması dileğiyle,

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SONSUZA KADAR CUMHURİYETİN İZİNDEN, SONSUZA KADAR ATAMIZIN İZİNDEN!

🇹🇷 As bayrakları! As, as, as...

💜 Bir kalp koydum. Sizden de bekliyorum. Bana ya da kitaba, karakterlerimize ya da sevdiğiniz bir kişiyi düşünerek bırakabilirsiniz ;)

Bölüm 39 "Yaratık"👽

🔥

Kaybettiklerimiz, kalbimizde veya vücudumuzda iz bırakır. Geri dönerlerse yapman gereken ize bakıp gülümsemendir.

🔥

Kalbimin değil, ruhumun parçalandığını hissettiğim zamandayım. Ağlıyor muydum, kabusta mıydım bilmiyordum ama gördüğüm bedenimi değil, ruhumu bölerek beni öldürüyordu.

Ruhumla bağlı olduğum aslan dostum Swinyer, acılar içinde inlediğini duyuyordum. Bunun tek sebebi babamdı. Uyanmıştım ve yarı baygınlık geçirirken bile babamın yaptığı rüzgarın sonuçlarını bu kadar sorun yaratacağını düşünmemiştim. Gördüğüm yüz bile acımı silip süpürememişti.

"Kraliçem, iyi misin?" diyerek beni yere koydu Tyrone. Sadece oturmamı sağlamış, Swinyer'ı görmem için beni o tarafa doğru çevirmişti.

Swinyer'ın kapalı gözleri aralandı, sulu kahve gözleri bana değdi. Yutkundum. Abim, onun yanına gidip yarasına bakıyorken burada oturamazdım.

"O iyi mi?" diye sordu Dryden. Bir gün de herkesin sesini ve görünüşlerini özlemiştim.

Marcus, Swinyer'ınkaburgasına dokunurken acı hırlamasını duyduk. Yüzüm buruştu. Hissetmiştim ve elimi çıplak sırtıma götürdüm. "Yukarı kaburgasın da," diyerek konuştum.

Üzgünüm. Dedi Keegan. Kaşlarımı çatıp ona döndüm. Hayatımı mahvetmeye devam ediyordu. Beni hapis etmesine bıraktım, Alaric'in ölmesine ve Swinyer'ın yaralanmasına yol açmıştı. Hepsi öfkesi sayesinde olmuştu.

"Üzgün değilsin, bunu yapmak istedin. Sebebin öfke değildi, nefretti ve ben onu yok edemedim. İnsan bir kızın var ve sen insanları sevmek yerine sadece 'kızın' gerçeğini sevdin. Ejderhasın diye git duygularını değiştir diyemem, babamken de demedim ama böyle olmuyor... Bu ormandan çıktığımdan beri değiştin. Hayatımı mahvettin. Senin yüzünden acılar çektim. 'İnan ki parmağına bir iğne batışını hissetsem düşünmeden o iğneyi kül ederim.' demiştin ya, senin yaşattıkların beni öldürüyor. Hayatımdan defol, yaratık."

Thita - Yakut HançerWhere stories live. Discover now