BÖLÜM 44 ∞♦ Sınır ♦∞

1.2K 103 65
                                    

Herkese merhaba!
Bu bölüm de 'kiss' var. İlk kez yazıyorum. Ayrıca çok derine inmeden yazdım. Benden +18 beklemeyin. Bu kitaba gideceğini düşünmüyorum.

Ayrıca beğeni ve yorum yapmayı unutmayın!

▪Bölüm 44: "Sınır" 🌉

🔥

Çizilen sınır dudaklarımıza işlenmesin, sevdiğim.

🔥

Bastırdığım acı, dakikalar geçtikçe tehlikeli boyuta dönüşüyordu. Odak noktalarımı, sevdiğim kişilerin üzerinde belirliyor, düşüncelerimi kenara atmak yerine üstüne farklı düşünce tarzları ekliyordum.

Dostumun acısı tazeydi.Taze acıyla birlikte krallığa gidecektik. Silahlarımı ayarlarken elimdetuttuğum yayımı inceliyordum. Gün arası farkettiğim tek şey Taylor'un ankadandolayı kopmuş olduğu bağın etkisi değildi. Taylor, bu aralar kendisini boşlukta hissedebilirdi lakin o boşluk gün içerisinde yok olacaktı.

Ama benim acım zaman geçtikçe artıyordu. Onların yanında gülümsüyordum ve konuşuyordum fakat dediğim gibi farkettiğim şeyler acımı düşündürmeye çalıştırıyordu.

Tırnaklarım uzamaya başladığında gören var mı diye arkaya bakarken elimi elbisemin üzerinde gezdirdim. Aslan halim intikam hırsındaydı.

Duygularımı yanlış yorumluyorsun, prenses.

Kaşlarımı çatıp tırnaklarımı kontrol ettim, düzelmişlerdi. "Neyden söz ediyorsun? İntikam istemiyor musun?"

Şunu bil ki intikam çoktan alındı. Bu hissettiklerin benim açlığımdır.

"Bir şeye kızıp sinirlenmedim, aslanım. Bu açlığının sebebi ne?"

Sekiz yıl... Dedikten sonra boğazımdan bir hırıltı çıktı. Bir geyik ile asla doymam. Hayvanların arasında gezinirken açlığımı bastırıyordum. Ortaya çıkmışken bir geyik ile asla bu açlığım dinmeyecek. Bu yüzden dolunay da avlanmak istedim. Ama buna asla izin vermedin!

Görüntü bulanıklaştığında kendimi atlardan ve sevdiklerimden uzaklaşmam gerekiyordu. Aslana dönüşüp onlara saldırmak istemiyordum. Kalbim gürültülü bir şekilde kulağımın kenarında çınlarken tırnaklarımın tekrar ortaya çıkışını hissetmiştim. Pençe haline dönen ellerimle birlikte uzayan dişlerimi dilimle hissetmeye çalıştım.

Dönüşmemeliydim! Burada olmazdı. Güneşin ışıklarıyla karışan gökyüzü toprağın yerine geçti, toprak boş olan gökyüzünü doldurdu. Ben sarsak adımlarla aslanımı engellemeye çalışarak evin arkasına yöneldim.

Köpek dişlerimin uzayışını engellemeye çalışırken tırnaklarımı evin duvarına bastırıp çekiyordum. Evin arkasına geldiğim zaman sırtımı duvara yapıştırıp ellerimi gelişigüzel hava da salladım. Tırnaklarımın yok olmasını diliyordum.

Sıkıntılı bir şekilde nefesimi verdim. "İnsanları yemek istedin."

Beni anlamıyorsun! Açım! Dönüşüp ormandaki bütün geyikleri hatta tüm canlıları yemek istiyorum. Beni kim durduracak!

"Eirenin Krallığı'nın muhafızı ve bulunduğun bedenin sevgilisi," Gözlerimi irileştirerek karşımdaki netleşen görüntüye baktığımda Tyrone'un mavi gözlerini görmüştüm. Tam dibimde parmaklarını bileğime sarmışken dudaklarından çıkanlar aslanıma karşı bir uyarı vermişti. "Seni ben durduracağım."

Thita - Yakut HançerWhere stories live. Discover now