BÖLÜM 1 • GÜN 1

116K 6.6K 10.3K
                                    

DİKKAT! 

Bu kitap küfür, hakaret, olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar, ciddi psikolojik sorunları olan insanlar, psikolojik ve fiziksel şiddet, yoğun intihar düşüncesi, karamsar ruh hali ve ağır olaylar içermektedir. Bunların güzellemesi ve teşviki yapılmamaktadır. 

Kitap olağanüstü şartlarda geçiyor olsa da kurgu Türkiye'de geçmektedir. Daire 13 içinde olağanüstü iğrençliklere ve tuhaf görevlere şahit olabilirsiniz. Lütfen kitaba, kitabın yoğun ve ağır bir dram içerdiğini bilerek başlayın.

Bu uyarıyı eklememin nedeni okurken gerilenlerin ve etkilenenlerin yorum atması olmuştur. Kitap genç kurgu olmasına, sıklıkla mizahi ögeler bulundurmasına rağmen esasında bir gizem/ gerilim kurgusudur ve buna odaklı ilerler. Hassas ve kolay etkilenen bir bünyeye sahip olanların bunu dikkate almasını tavsiye ederim ^^


🎵 Nowhere To Run-  Stegosaurus Rex

[Öleceksin. You're gonna die.

Seni öldüreceğim. I'm gonna kill you.]

Medya: Afra. Nam-ı diğer Tutsak 7.

Sonradan eklenen not: Ana karakter Barbara güzelliğinde değil, normal, sıradan bir lise öğrencisi ve sıradan bir güzelliğe sahip. Hayal kırıklığı için çok üzgünüm :D 6 erkeğin 2'si yakışıklı olunca şok olmazsınız umarım :')

Başlangıç tarihinizi buraya alalım ♥

• • •

Afra Ahsen Çakmak / Tutsak 7

 1 Mayıs 2021

Bir kadının saçları çok şey anlatırdı.

Upuzun saçlar en kötü anılarla kesilirdi ve sonrasında iyi anıların da saçlarla birlikte unutulmasını umarlardı. Unutulmazdı, can yakardı. Fakat yine de yapılırdı. Kuaför koltuğundan kalkıldığında geride bıraktıklarına bakar gibi yere düşen saçlara bakarlardı. Daha kötüsü de vardı. Yeterince acıtmışsa bir kuaföre bile gitmezdi kadınlar. Bir duş sonrası sonrasında göğsünü ağrıtan hislerle aynanın karşısına dikilir, makası öylece hareket ettirirlerdi.

Bazen toplum kadınların renklerini silerdi ve o zaman Tanrı'nın bize verdiği bir renkten başkasına bürünürdük. Kırmızı, sarı, mor, yeşil... Ne olursa. İnsan en mutlu olduğu renkte olmalıydı ne de olsa.

Ya da... Bazen çok düşünmeye gerek yoktu. Saç, saçtı. Rengi ve boyu bir kadını etiketlemez ve her kadın, sadece kendi saçının anlamını bilebilirdi.

Benim için saçların anlamı vardı.

Kendi saçımın bir anlamı vardı.

Buklelerimin en son ne zaman canlı durduğunu, en son ne zaman saçımın güneş ışığının altında hayattan keyif alıyormuşum gibi parıldadığını hatırlamıyordum. Geri plana attığım yorgunluğum ışığımın üstünü kapatıyordu ve omzumdaki yük dalgalarımı aşağıya doğru çekip zayıflatıyordu.

OYUNBAZ 7 TUTSAK 1 ÖLÜ (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin