29.

2.6K 93 8
                                    

Wraak.

Dat is het woord dat steeds in mijn hoofd opkomt. Verstandig is het echter niet, want de vorige keer liep mijn wraak ook niet bepaald goed af. Ik heb ook geen idee hoe ik wraak moet nemen op Nate, maar wat ik wel weet is dat hij me iets onvergeeflijks heeft geflikt.

Vanochtend heb ik aan de telefoon even met Dylan gesproken. Hij voelde zich er niet prettig bij om teveel te gaan roddelen, maar de situatie klonk niet goed. Volgens Dylan gaat het weer helemaal de verkeerde kant op met Nate en kan ik maar beter uit zijn buurt blijven. Zijn letterlijke woorden waren dat Nate me dan toch alleen maar kon kwetsen.

Nou, ik hoef niet uit Nate’s buurt te blijven, want hij blijft al uit mijn buurt. Hij heeft me de laatste tijd voor zoveel dingen gebruikt. Hij had geen ander meisje in de buurt, dus kon ik goed doorgaan voor zijn vriendin, hij kon dan ook nog eens mijn vader goed bespelen, hij gebruikte me voor zijn publiciteit en tot slot zelfs voor mijn nummers. Ik weet echt niet wat ik het ergste vind.

Mijn schrift met nummers heb ik ergens onder mijn matras verstopt. Het voelt besmet. Sowieso voelt mijn hele kamer dat. Het idee dat hij gewoon hierbinnen is geweest om door mijn spullen te snuffelen, kan ik niet verkroppen.

Afleiding, dat heb ik nodig. De laatste tijd heb ik echter geen idee waar ik dat moet zoeken. Nog nooit ben ik zo blij geweest dat over een tijdje school weer begint. Dan heb ik tenminste weer iets te doen. De laatste tijd heb ik zoveel tijd doorgebracht met Nate en nu is het helemaal weggevallen.

Uit verveling zet ik mijn laptop aan en begin te surfen. Hoe kan het toch dat ik altijd bij die vreselijke blogs eindig? Niet veel later zit ik één of ander artikel over mezelf te lezen. De grote vraag is waarom ik niet bij de show van gisteravond aanwezig was en of dat betekent dat onze relatie niet goed zit. Helemaal omdat mijn ouders er wel gespot zijn. Nate heeft er geen commentaar opgegeven, maar zijn manager heeft gezegd dat ik om privéredenen verhinderd was.

Yeah right. Ik vind het ongelooflijk dat ze deze nog hoog willen houden, terwijl ik niet meer met Nate gezien ben en dat ook nooit meer zal gebeuren. Als ik Dylan moet geloven is het ook een kwestie van tijd tot Nate met iemand anders wordt gezien.

Als ik klaar ben met lezen, klik ik geïrriteerd door om andere dingen te lezen. Er is heel veel lof voor Nate’s nieuwe nummer en de critici zijn ontzettend benieuwd naar zijn nieuwe album, want dat moet natuurlijk helemaal fantastisch worden. Ik word echt woedend als ik dat soort dingen lees, hoe hij er met alle eer vandoor gaat.

En dan doe ik iets waarvan ik zeker weet dat ik er later spijt van ga krijgen: Ik maak een Twitteraccount voor mezelf aan.

Ik verander mijn profielfoto, maar weet dan eigenlijk niet wat ik moet doen. Na lang nadenken plaats ik een kort berichtje: Hello World! Wanneer gaan jullie me weer trending topic maken? ;-)

Een uur later krijgen de blogs hoogte van mijn account.

Twee uur later heb ik al tweeduizend volgers.

Het internet is al bijna net zo’n vreemd wereldje als de sterrenwereld.

Fame VacancyWhere stories live. Discover now