25. BÖLÜM - Kapat Kapıyı

25.3K 2.1K 340
                                    

Multimedya: Seether- Broken ft. Amy Lee

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli Okumalar...

🔥
"Acele etsen iyi olur Ciara çünkü sıradaki kurşunla kahramanın son nefesini verecek.
Geri sayım başladı."
🔥

"🔥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥

Bradley arkamdan bir kez daha yavaşlamam için seslendi ve hızımı kesmediğimi görüp kendi hızını daha da artırdı. En sonunda bana yetiştiğinde önüme geçip beni durdurdu.

"Brad, yeterince oyalandık. Çekil lütfen." dedim yanından geçmeye çalışarak ama izin vermedi.

"Bundan kaçamazsın Alice."

"Bir şeyden kaçtığım yok."

"Evet, var." dedi bulduğu bir taşın üzerine otururken. "Sana her şeyi anlattım. Hatırlamamak için direnirsen sana da bunlar olacak."

"Hayır olmayacak." dedim o cümlesini bitirir bitirmez. Sonra derin bir nefes alarak yanına oturdum. "Bunu bilemezsin."

"Hikayeniz oldukça benzer Alice. Bunu inkar edemezsin."

Benzer miydi? Evet ama bu kesinlikle aynı olacağını göstermezdi. O yüzden itiraz ettim. "Belki... Belki de değil. Yine de bu tüm hikayenin aynı olacağını göstermez."

"Yine de risk var."

Derin bir nefes alıp bakışlarımı ellerime çevirdim ve bir süre sessizce oturduk. En sonunda bakışlarımı ellerimden çekip ona doğru döndüm. Her ihtimali göz önünde bulundurmalıydım. Bunun için "Bradley bana bir konuda için söz vermeni istiyorum." dedim. Cevap vermeyerek devam etmemi bekledi. "Chris ve Dylan'ın bunlardan haberi olmasını istemiyorum."

"Alice..." diye itiraz etmeye çalıştı.

"Lütfen Bradley. Bana bunun için söz ver."

Birkaç saniye zihninde sessizce söylediklerimin muhasebesini yaptı. Memnuniyetsiz bir yüz ifadesiyle de olsa, "Peki." dedi. "Ama tek bir şartla."

"Nedir?"

"Ağrıların şiddetini artırırsa bunu hemen bana söyleyeceksin. Panik atak vs. Bir de..."

"Bir de?"

"İntihar etmeye kalkışma demiyorum. Çünkü bu senin elinde değil biliyorum. Yine de yine kendini öldürme hissi duymaya başlarsan bunu bana söyle olur mu? Daha fazla kötüleşmeden bunu engellemeye çalışırım en azından."

Kaşlarımı kaldırdım. Bu konuşmayı gerçekten yapmış olamazdı. Yani bir insan kendini öldürmek isterse bunu neden başkasıyla paylaşırdı ki? Yine de başımı sallayıp "Anlaştık." dedim.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin