57. BÖLÜM - Merhaba Kardeşim!

21K 1.9K 535
                                    

Multimedya: Evelyn 💣

Starset - Point Of No Return

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli okumalar...

🔥

Pouring the fuel, fanning the flames
Yakıtı dökmek, alevleri körüklemek

Breaking the habit and melting the chains
Alışkanlığı kırmak ve zincirleri eritmek

Embracing the fear, chasing the fight
Korkuyu kucaklamak, mücadeleyi kovalamak

The glow of the fire will light up the night
Ateşin parıltısı geceyi aydınlatacak

The bridges are burning, the heat's on my face
Köprüler yanıyor, yüzümde sıcaklık var

🔥

🔥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥

Cara Blair

Cara koşturarak Dylan'ın peşinden Lucas'ın odasından çıktı. Ethan üzerindeki şaşkınlığı atlatmış olacak ki şimdi o da peşlerine takılmıştı.

Dylan'ı ancak bu kadar tutabilmişti işte. Şimdi ise adımları bile ölümü fısıldıyordu sanki. Tüm konuşmayı dinlerken tek kelime etmemişti. Hala da konuşmuyordu ama Cara bu sessizliğin daha tehlikeli olduğunu biliyordu. Biliyordu ki dışarı çıktığı an kasırgayı da beraberinde getirecekti.

Jamie ve Chris koridorda göründüğünde Cara yavaşlamadan onlara "Beni takip edin." dedi. İkisi de ne olduğunu anlamasa da Dylan'a baktıklarında hemen peşlerine takıldılar. Ne kadar kalabalık olurlarsa o kadar iyi olacaktı. Gerçi şu an Dylan'ı bir ordu bile durduramayacak gibiydi.

Akademinin avlusuna çıktıklarında Chris "Neler oluyor?" diye sordu.

Cara Dylan'a yetişmek için çabalarken "Birazdan öğrenirsin." dedi. Bu zamana kadar Dylan ve Ethan her şeyi öğrensinler istemişti. O kızıl şeytan cezasını çekmeliydi ama şimdi bundan o kadar emin olamıyordu.

Alice Marcus'a giderken yolda ona planı anlatmıştı ve o da tereddüt etmeden kabul etmişti. Acaba yanlış mı yapmıştı? Endişelendiği kesinlikle Elza değildi. Dylan tüm bu öğrendiklerini kaldırabilir miydi onu düşünüyordu.

Dylan neredeyse kükreyerek kabindeki çocuğa kapıyı açmasını söyledi. Ethan en sonunda ona yetiştiğinde "Dylan sakin ol!" diye onu uyarsa da Dylan ona bakmadan yürümeye devam etti.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin