67. BÖLÜM - Geri Dönülmez Yol

21.2K 1.9K 720
                                    

Multimedya: Starset - Dark On Me

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli Okumalar...

🔥

There's no hate
Nefret yok

There's no love
Aşk yok

Only dark skies that hang above
Sadece yukarıda karanlık gökler var

🔥

🔥Arran Vargas

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥
Arran Vargas

Arran karşısındaki esmer kadına baktığında derin bir nefes alıp "O nasıl?" diye sordu.

"Nasıl mı?" dedi Tina alaycı ama soğuk bir sesle. "İyi sayılır mı bilemem ama en azından bu sefer ne kendini ne de odayı yakmaya çalıştı. Sadece duvar dibine çökmüş sessizce karşıya bakıyor ve söylediğim hiçbir şeye tepki vermiyor."

"Tamam, sen gidebilirsin." Doktor kadın sadece başını sallamakla yetindi ve kısa sürede gözden kayboldu.

Arran odanın kapısını yavaşça aralayıp önce duvar dibinde başını geri yaslamış gözünü bile kırpmadan bir noktaya bakan kızı inceledi. Bir an onu böyle görmek nefesini kesti ama tüm bunları düzeltecekti. Bir şekilde onu da kendini de babasının kıskaçlarından kurtaracaktı.

İçeri girip ona doğru yürüdü ama Alice yine en ufak bir tepki vermedi. Arran onun yanına oturup sırtını duvara yasladı. "İyi misin?" diye sordu sesini sabit tutmayı başararak. Alice sanki bir buz kütlesinin içinde donmuş gibiydi. Sanki ne etrafında olanları algılıyor ne de onu duyuyordu.

"Ciara sen güçlü bir kadınsın buna da yeninmeyeceksin. Yanındayım, biliyorsun."

Alice en sonunda sanki uzun süre sonra ilk defa nefes alıyormuşcasına derin bir nefes çekti içine ve başını ona çevirip bir kaç saniye öylece yüzüne baktı. Bir şeyler düşündüğü belliydi ama Arran istese de bunun ne olduğunu anlayamazdı. Belki kardeşini en son gördüğü mutlu bir anı, belki de onun ölümünü... Kurumuş dudakları aralandığında tek kelime kurdu. Tıpkı bir kaç gündür olduğu gibi.

"Getirdin mi?"

Arran dişlerini sıksa da "Evet" dedi. Lanet olsun ki bunu yapmak istemiyordu ama başka türlü de bu düşünceler Alice'i tüketecekti. Bizzat tamamen kontrolden çıktığına şahit olmuşken başka çaresi de yoktu. Gözlerinin önünde kendisini yakmıştı ve o biraz daha geç kalsaydı... Hayır, bunu düşünmek bile istemiyordu.

Alice bembeyaz kesilmiş elini ona doğru uzattı ve "Ver!" dedi.

"Ciara bak!" dedi Arran. "Buna ihtiyacın yok, biliyo..."

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin