51. BÖLÜM - Özel Güçler

26.7K 2.1K 480
                                    

Multimedya: Imagine Dragons - It's Time

(Şarkı da nasıl da uymuş bölüme 😄 )

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli Okumalar...

🔥

So this is what you meant
Evet kastettiğin buydu

When you said that you were spent
Harcandığım dediğin zaman

And now it's time to build from the bottom of the pit
Ve şimdi çukurun en dibinden inşaata başlamanın zamanı

Right to the top
En üst noktaya kadar

Don't hold back
Geri çekilme

Packing my bags and giving the academy a rain check
Çantalarımı topluyorum ve akademiye iptal olan biletler için telafi veriyorum

🔥

🔥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥

Dylan nutku tutulmuş gibi havadaki ellere bakıyordu. Alice'in söylediklerinden sonra bir süre herkes buz tutmuştu. Hatta sessizlik o kadar uzun sürmüştü ki Alice Ethan'a bir süre bunu düşünebileceğini söylemişti. Ethan ise başını iki yana sallayarak bunu hemen karara bağlamaları gerektiğini söylemişti. Çözüm basitti. Oylama yapılacaktı. Hatta Lucas bunun için gidip Elza'yı bile geri çağırmıştı çünkü onun da onayına sunulmalıydı.

Dylan tekrar havaya kalkmış ellere baktı. Ethan, Ian, Cara, Lucas planı ilk onaylayanlardandı. Alice fikrin asıl sahibi olduğu için oylamada hakkı yoktu. Chris ise bir süre Alice'e bakmış sonunda elini havaya kaldırmıştı. Yüzünde memnuniyetsiz bir ifade vardı. Bunu yapmaktan hoşlanmasa da kardeşini hayal kırıklığına uğratmamak istediği belliydi. Gerçi Alice haricinde herkesin yüzünde memnuniyetsiz bir ifade vardı. Cara'nın bile...

Ethan onayladığını belirtmek için elini kaldığında Anna hayretle ona bakmış ama tek kelime etmemişti ama Ian Ethan kadar şanslı değildi. Vera ona öfkeyle bağırıp böyle bir şeye nasıl onay verebildiğini sormuştu. Ian ona bir şeyler söylemek istese de Vera'nın dinlemeye niyeti yoktu. Gitmek için ayağa kalktığında Ethan'ın uyarısıyla mecburen kalmış ama ondan sonra ne tek kelime etmiş ne de Ian'a bakmıştı.

Şimdi ise durum eşit gibiydi. 5 kişi şimdiden onay vermişti ama Bradley, Anna, Vera, Elza ve Dylan hala sessizliğini koruyordu. Dylan hala olayın şokunu atlatmış sayılmazdı. Dert ettiği şey kesinlikle kendini MCA'e adamış birkaç katili öldürmek değildi ama yine de bir şeyler ona ters geliyordu. Sanki bu plana dahil olduğunda Alice'in bu halini kabullenmiş ve desteklemiş gibi olacaktı.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin