58. BÖLÜM - Cehennemin Soğuk Yüzü

22.6K 2K 597
                                    

Multimedya: Imagine Dragons - Believer

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli Okumalar...

🔥

Pain! You made me a, you made me a believer
Acı! Beni, beni inançlı biri yaptın

Pain! You break me down, you build me up
Acı! Beni yıktın, beni tekrar inşa ettin

🔥

🔥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥

Cara Blair

Hava yine kasvetli ve bunaltıcıydı. Kısa süre içinde yine yağmur başlayacak gibi duruyordu. New Jersey'de hele de bir ormanda yaşamanın faydaları diye düşündü Cara. Pencereyi açıp güneş görmek istiyorum diye bağırmak istedi. Yağmuru severdi ama bu kadar sık yağmur yağması hoşuna gitmiyordu.

Odasından çıkıp Dylan'ın odasına doğru yürüdü. Ne durumda olduğunu merak ediyordu. Tanrı Aşkına! dedi içinden. Şu an Chris'in yanında olması gerekirken sürekli kendini Alice, Ciara ve Dylan üçlüsü için çabalarken buluyordu. Ciara'yı aradan çıkarsa her şey düzelecekti ama kız Alice'in üzerine zamk gibi yapışmıştı.

Dylan'ın kapısını çalıp ses gelmesini bekledi ama herhangi bir komut duymadı. Tekrar çaldı ama yine sessizlikle karşılaştı. Kapıyı aralayıp içeriye göz gezdirdi. Dylan oda da yoktu ve odası aynı şekliyle hala savaştan çıkmış gibi görünüyordu. Belli ki gece buraya uğramamıştı. Zaten uğrasa bile odanın kullanılacak bir tarafı kalmamıştı. Muhtemelen bir hafta boyunca bu odada sadece hayaletler kalmıştı.

Kapıyı çekip Alice'in odasına yöneldi ve iç geçirdi. Alice bir haftadır zindandaydı ve Ethan onu dün çıkarmıştı. Bunda Alice'in zindanda fazlasıyla rahat olması da etkiliydi.

Alice'in kapalı alan korkusu olduğunu biliyordu Cara, bunu akademiye geri döndüğünde görmüştü ama Ciara MCA hapishanelerinde o kadar kalmıştı ki şimdi hiçbir yerde uyuyamayan kız artık o zindanda rahatça uyuyabiliyordu.

Ethan bunun onun için cezadan çok ödül olduğunu düşünmeye başlamış olmalı ki hem Alice'i hem de Bradley'i çıkarmıştı. Tabi Dylan'ın etkisini de yok saymak olmazdı. Bradley'in Alice'le zindanda olması Dylan'ın bir hafta boyunca bir barut fıçısı gibi etrafta dolaşmasına neden olmuştu. Önüne gelene bağırmış Akademide adeta terör estirmişti. Öyle ki onu görenler bulunduğu ortamı hızla terk ediyordu.

Cara Alice'in odasının kapısını bu sefer çalmadan açtı ama onu da odada bulamadı. Koridorda birini çevirip Alice'i sorduğunda çocuk onun toplantı odasında olduğunu söyledi. Cara ardından Dylan'ı sordu ama çocuk bilmediğini belirterek omuz silkti.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin