66. BÖLÜM - Ait Olduğu Yer

20.1K 1.8K 510
                                    

Multimedya: Sia - I Forgive You (Je Te Pardonne)

Keyifli Okumalar...

🔥

You asked me for forgiveness, I rejected you.
Sen af istedin, seni reddettim.

I wanted you to understand that I was suffering.
Bunu anlamanı istedim, acı çektim.

🔥

🔥Arran Vargas

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥
Arran Vargas

Arran Vargas Malikânesinde olmanın huzursuzluğunu yok sayarak Alice'in odasına doğru yol alıyordu. Odanın kapısını yavaşça açtı ve içeri girip bir süre hala uyuyan kızı izledi. Kısa saçları yastığa dağılmıştı, yüzü ise solgundu. Yine de güzel görünüyordu. Yaraları iyileşmiş eskiden olduğu gibi beyaz teni kusursuz bir şekilde yine ortaya çıkmıştı.

Sevdiği kadın yine yanındaydı, onunlaydı. Ait olduğu yerde...

İlerleyip yere çöktüğünde önce elleri güzel yüzüne gitti ve yüzüne dökülen birkaç tel saçını geri çekti. Bir süre onun güzelliğini izlese de en sonunda "Ciara!" diye seslendi ama kız onu duymamış gibi uyumaya devam etti. Sakinleştiricinin etkisinde olmalıydı hala. Yoksa daha kapıdan girdiği an onun varlığını sezmiş olurdu.

"Ciara uyan!"

Verdiği yüksek komutla kızın gözleri ağır ağır açıldı ve bal rengi gözleri onu buldu. Birkaç saniye sadece boş bakışlarla ona baktı. Kesik bir nefes aldığında ise yine aynı ismi tekrarladı.

"Chris!"

Aynı anda hızla doğruldu ve tekrar "Chris!" dedi. "Yaşıyor mu?"

"Gel benimle!" dedi Arran ve onun elini kavradı ama Alice elini hemen ondan kurtardı.

"Bana cevap ver!" dedi neredeyse bağırarak. Kısa süre içinde Pyrokineziye başvurması muhtemeldi. Kardeşinin onun için ne kadar önemli olduğunu biliyordu. Arran'ın aksine Alice'in bir ailesi vardı. Chris... Ve şüphesiz Chris ve Jamie onun en büyük zaafı ve zayıflığı olmuştu.

"Sorunu cevaplayacağım." dedi Arran. "Tabi söylediklerimi yaparsan."

Kızın elini tekrar kavradığında onu yataktan çıkardı. Alice ona öfkeyle baksa da itaat ederek tek ses çıkarmadı. Söz konusu kardeşleri olduğunda asla uysal olmayan o kız bile itaatkar olabiliyordu.

Arran onu odadan çıkartıp koridor boyunca yürümeye başladı. En sonunda bir kapının önünde duraksadı ve kapının yanındaki elektronik panele bir şifre yazıp açılmasını bekledi. Güvenliği güçlendirilmiş kapı tamamen açıldığında Arran Alice'le beraber içeri girdi.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin