55. BÖLÜM - Gül Benim

22.5K 2.2K 519
                                    

Multimedya: Imagine Dragons - Demons

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli Okumalar...

🔥

When you feel my heat
Kalbimi hissettiğin zaman

Look into my eyes
Gözlerime bak

It's where my demons hide
Orası benim şeytanlarımın saklandığı yer

Don't get too close
Fazla yaklaşma

It's dark inside
Orası karanlık

🔥

🔥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥

Dylan Blair

Dylan hızlı aldığı nefeslerinin arasından bu çıkmazdan nasıl kurtulacağını düşünüyordu. Etrafını halka şeklinde çevirmiş psişiklere bakarken savaşmaktan başka çareleri olmadığını anladı. Bu işten az bir zararla kurtulmaları mümkün değildi. Birilerini kaybetmeden kurtulsalar yeterdi. Tabi kurtulabilirlerse...

"Belki de teslim olmalısınız." dedi keyifli sesiyle Lion.

Dylan yan tarafına bir bakış attığında Alice'le göz göze geldi. Teslim olmak ve o... Kesinlikle yanyana gelmeyecek iki kelimeydi. Alice de böyle düşünüyor olmalı ki bulundukları durumda bile gülümsedi. Dylan herkese tek tek baktığında Lion da onun konuşmasını bekliyor gibiydi. En sonunda gözlerini tekrar Lion'a çevirdi.

"Belki de daha büyük bir orduyla gelmeliydin." dedi dudakları yana kayarken.

Lion gülerek başını iki yana salladı ve Akrep'e baktı. Akrep de Dylan'ın bu özgüvenli tavrından hoşlanmış olacak ki o da güldü. "Öyleyse..." dedi Lion. "Bakalım kazanan kim olacak."

Akrep herkese kısa bir göz gezdirdi. "Silah yok. Hepsini canlı istiyorum." derken bakışları Alice'in üzerinde durdu. "Sadece onu öldürebilirsiniz."

Alice şen bir kahkaha attı. "Sadece denersin iki ayaklı haşere."

Akrep'in yüzü kasılırken "Yakalayın." diye bağırdı. O an dört bir yandan insanlar üzerlerine yağdı. Dylan kendine saldıran birinin suratına yumruğu geçirip silahını ateşlemeye çalıştı ama silah çalışmadı. Diğerlerine hızla göz attığında hepsinin aynı durumda olduğunu anladı. Bir adamı daha elektrik akımıyla yere yığarken "Lucas!" diye seslendi ama herhangi bir geri dönüş alamadı. Birisi tüm teknolojik aletleri ve silahları etkisiz hale getirmiş olmalıydı. Bu durumda son çare başvuracakları arabalar da çalışmayacaktı.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin