TANITIM

86.1K 4K 702
                                    

Multimedya: Tanıtım Videosu

Psişik bir dünyaya açılmaya hazır olun!

İlk bölümler başlangıç olduğu için biraz ağır ilerliyor olabilir ama ilerleyen bölümlerde parmaklarınız sayfalar istemsizce çevrilecek.

Ve şunu da bilin bu kitapta kimse masum değil⁉ Masumiyet bekliyorsanız hüsrana uğrarsınız çünkü her an herhangi birinin içinden bir canavar çıkabilir ✅

Yorum yapmayı ve yıldızlamayı unutmayın ♥

Ekleme: (Okuyucuları rahatsız edip reklam yapmayın rica ediyorum, hem engelliyor hem de mesajlarınızı siliyorum)

Bu alanda reklamlarınızı yapabilir, reklam yapanlar birbirinizle etkileşime geçebilirsiniz. Bu kısım hariç engellenirsiniz ve mesajlarınız silinir ❤️ (11.02.2021)

Keyifli Okumalar Şimdiden,
Yeni Psişik Okuyucularım ♥

Ve asla unutmayın! Taklitler aslını yaşatır. 😏

Neleri unutmak isteriz? Acılarımızı, günahlarımızı, yanlışlarımızı...

Peki ya tüm geçmişimizi, ailemizi ya da aşkımızı... Unutmak bizim elimizde olan bir şey olsaydı acılarımızı unutmak için tüm geçmişimizi feda eder miydik?

Ben ettim. Tüm geçmişimi gözümü kırpmadan feda ettim. Belki de tüm istediğim sadece yok olup gitmekti ama bana sunulan yeni bir hayata başlamak oldu.

Geçmişte yaptıklarımı ben seçmemiştim. Ben sadece bana dayatılan hayatı yaşamak zorunda bırakılmıştım. O da can yakmak ve can almaktı. Yok olan geçmişimle birlikte bana aralanan yeni bir kapıyla birden kendimi yaktığım canların arasında buldum. Şimdi ise yaktığım tüm canların bedelini ödüyordum. Geçmişim yok olmuşken gelecekte bana merhametli davranmayacaktı.

Yaktığım canlar kadar canım yanacak, unuttuğum karanlık aşkımın yerini daha acı bir aşk alacaktı. Sonra unuttuğum acılarım, günahlarım, aşkım birer birer yüzüme çarpacaktı. Yeni yaşantımda güzel olan ne varsa dağılacak, güvendiğim herkes sırtımdan vuracaktı.

Ama o zaman ben eskisinden daha güçlü olacaktım.

°

Ben psişik güçlerle donatılmış bir meta insanım. Olduğum şeyi reddettim ve bununla beraber tüm anılarımda silindi ve geçmişimle beraber, donatıldığım öldürücü güçte kayboldu. Normal bir insan olarak sürdürdüğüm hayatımda birden kendimi eskiden benim gibi olan onlarcasının arasında buldum. Eskiden onların korkulu rüyasıyken şimdi onlardan biriydim. Belki de hiç onlardan biri olmamıştım.

Yeni yaşantımda parlak bir yıldızdım ama geçmişim o yıldızı söndürecek kadar karaydı.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin