65. BÖLÜM - Planlar Kur ve Uygula

20.7K 1.9K 260
                                    

Multimedya: Korn - Narcissistic Cannibal (Cover)

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli Okumalar...

🔥

Holding on I'm lost in a haze
Direniyorum, sis içinde kayboldum

Fighting life to the end of my days
Ömrümün sonuna kadar hayatla savaşıyorum

Don't wanna be rude but I have to
Kaba olmak istemiyorum ama olmak zorundayım

Nothing's good about the hell you put me through
Beni yerleştirdiğin bu cehennemin hiçbir şeyi iyi değil

🔥

🔥Dylan Blair

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥
Dylan Blair

"Seni seviyorum."

İki kelime böylesine can yakar mıydı? Halbuki güzel hissettirmesi gerekiyordu. Ama böyle veda eder gibi o dudaklardan döküldüğünde Dylan'ın kalbinde keskin bir acı bırakmıştı. Öyle ki nefesi kesilmiş teni o an buz kesmişti.

Evelyn'in geri dönüşü her şeyi allak bullak etse de Dylan bir şeyden emindi Alice'siz olmazdı. Bir kere daha Alice'in yokluğuna dayanamazdı.

Ve şimdi sevdiği o kız karşısında acıyla kıvranmış, yüzüne ise onlara yaşattığı şeylerin acısı sinmişti. Belki de ilk kez gizlemeye uğraşmamıştı hiçbir ifadesini. Ne intikam hırsının verdiği hazzı ne canının yandığını ne de bunları yapmasına rağmen pişmanlığını...

Dylan bir ifade daha çekip çıkarmıştı o sevdiği bal rengi gözlerden. Sanki her şeyi tekrardan yaşıyormuş gibi hissetmişti. Alice Arran'a giderken onun Helen'i sevdiğini düşünüp onu sevdiği söyleyerek veda etmişti. Şimdi ise belli ki aynı şeyleri Evelyn üzerinden yaşıyordu. Evelyn'i gördüğünde evet, bocalamıştı ve bir an yaşadığı şokla onu öpmesine tepki verememişti ama onu kendinden uzaklaştırdığı an onun için artık Alice'den başka birinin olduğunu anlamıştı.

Keşke onunla konuşacak fırsatı olsaydı. O zaman ona sorusunun cevabını verirdi. Sorusunun cevabı olarak onun ismini dudaklarına fısıldar ve onu öperdi. Evelyn'e karşı suçlu hissedecekse de buna razıydı. Bir kalpte iki kişi olmazdı. Bir şeyler değişmişti. Evelyn'le ilgili bir şeyler... Bunu onu gördüğü ilk anda fark etmişti.

Alice yere yığıldığında sanki herkes kurulmuş gibi ona atıldı ama Ethan bağırarak onları uyardı. Dylan o an kendine geldi ve "Onu öldüreceksin." diye bağırdı.

Deli gibi korkuyordu artık. Sanki Alice değil yarayı o taşıyordu.

"Çok umurumda olduğu söylenemez." dedi Ethan umursamazca.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin