31. BÖLÜM - Senden Kurtulacağım

23.9K 2K 649
                                    

Multimedya: Alice...

Linkin Park - Numb

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli okumalar...

🔥
Birinin sevdiği kızı gözlerinin önünde öldürmüştüm.
Ne kadar da güzel bir gün!
🔥

 Ne kadar da güzel bir gün!🔥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥

Yaklaşık 15 dakikadır hararetle tartışan Dylan, Bradley, Chris ve Ethan'ı izliyordum. Vera ve Ian ise onlara karışmaktan ziyade birbirleriyle tartışıyordu.

Ethan planı anlatırken sakin kalsam da söylediği bazı şeylere ben bile tepkisiz kalmakta zorlanmıştım. Özellikle Bradley'le ilgili olanlarda...
Dylan gibi onun da özel bir psişik yeteneği olduğunu ilk kez duyuyordum.

Ethan'ın takas planı ortamı fazlasıyla germiş ve odadakileri üç gruba ayırmıştı. İlk grup Ethan ve Ian'dan oluşuyordu. Ian Ethan'a destek vererek onun yanında olmuştu ki bu ikinci gruptaki Vera'yı fazlasıyla sinirlendirmişti. Chris, Bradley ve Dylan belki de ilk defa aynı safta yer alarak Vera'yla birlikte ikinci grubu oluşturmuştu. Onlar şiddetle bu plana karşı çıkarken ben, Lucas ve Elza üçüncü grup olarak sessizliği tercih etmiştik.

Lucas normal zamanlarda da sessiz bir çocuktu. Onun sessizce tartışanları izlemesi fazlasıyla normaldi. Asıl beni şaşırtan Elza'ydı. Düşünceli hatta endişeli gibi bir hali vardı. Bir şeylerin onu fazlasıyla tedirgin ettiği belliydi. Hayatım üzerine kurulu bir plana dahil olmamasının nasıl bir gerekçesi olabilirdi gerçekten çok merak ediyordum. O böyle bir fırsatı hayatta kaçırmazdı. Birkaç dakika içinde suskunluğunu bozarak taraf değiştirmedi adeta beni şoka uğrattı.

"Bence de bu plan Alice için fazlasıyla tehlikeli. Başka bir plan bulabiliriz."

O ikinci grubun saflarına karışırken benim gibi diğerleri de şaşkındı. Bu kızın derdi neydi, anlamıyordum. Beni düşünmediğine bahse girerdim. O zaman neden plana karşı çıkıyordu?

"Herkes sakin olsun!" dedi Ethan sesini yükselterek. "Ve herkes yerine otursun." Belli ki tartışma masada devam edecekti. Herkes eski yerlerine kurulunca tekrar konuşmaya başladı.

"Bakın, plan gayet anlaşılır ve elimizden gelen başka bir şey de yok." Herkese tek tek bakarken anlamalarını istiyor gibiydi. Ardından ses tonu ve yüz ifadesi sertleşti ve otoriter bir tonda devam etti. "Ne zamandan beri benim emirlerim sorgulanıyor?"

"Bombok işlere kalkıştığından beri!" diye bağırır gibi konuştu Dylan.

"Dylan!" diye onu sertçe uyardı Ethan. "Bir operasyondan bahsediyorum. Operasyona katılıp katılmamak sizin elinizde ama buna karşı çıkmak gibi bir hakkınız yok. Bunu anlamanı istiyorum."

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin