32. BÖLÜM - Kurtuluşa Bir Adım

25K 2K 636
                                    

Multimedya: Madilyn Bailey - Love Me Now

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli okumalar...

🔥
Ona aşıksın! dedi günlerdir konuşmayan kalbim.

İşte bu da nefretimi canlı tutuyor dedim ona cevaben. Ve sen sakın konuşayım deme!
🔥

 Ve sen sakın konuşayım deme!🔥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥

Son bir kaç gündür tıkıldığım bu odadan çıkmak için herhangi bir çaba sarf etmemiştim. O süre boyunca Dylan odada bulunmamaya özen göstermiş gibiydi. Yemek saatlerinde gelip beni yemekhaneye götürmek istese onu hep reddetmiştim. Bir süre sonra o da bunu teklif etmek yerine her yemek saati odaya dolu bir tabldot bırakıyordu.

Sanırım artık yemekhanedeki görevim de devam etmiyordu. Dylan'ın orada çalışmama izin vereceğini düşünmüyordum. O yüzden ondan böyle bir şey istemeye yeltenmedim bile. Zaten onunla konuşmalarımı olabildiğince kısa tutuyordum.

Bradley arada sırada odaya gelse de onunla kısa konuşmalar yapıp gönderiyordum. Kilitli kapı beni engelleyebilirdi ama onu engelleyemezdi. Yine de Dylan'ın onu burada görmesi tekrar bir kıyametin kopması demekti. Onunla konuşmak istediğim şeyler olsa da bunu burada Dylan'ın odasında yapamazdım ama Vargas'la ilgili eninde sonunda onunla konuşacaktım.

Kapının kilidi açılınca oturduğum sandalyeden kıpırdanarak başımı o yöne çevirdim. Önce Ethan sonra ise Dylan içeri girdi.

Ethan'ın bakışları beni bulduğunda gözleri kısıldı ve hızla bakışları Dylan'a döndü. Ona kısa bir süre kaşlarını çatarak baksa da Dylan bunu pek umursamış görünmüyordu. Ethan'ın bu hareketine anlam veremesem de pek de umursamadım.

Dün akşam Dylan'a Ethan'la konuşmak istediğimi söylediğimde öfkeli gözlerini bana çevirmiş ve kesin bir dille reddetmişti. Ardından onu ikna etmek için artık bu plan işinden vazgeçtiğimi ve bunu Ethan'a iletmek istediğim söylemiştim. Bir süre beni incelemiş ve söylediğimin doğruluğunu tartmıştı. En sonunda kendisinin haber vereceğini söylemişti. Bunun üzerine kendimi tutamayarak sesimi yükseltmiştim.

Siz Blair ailesi umurumda değilsiniz. Sırf sizin için kendimi tehlikeye atmayacağım ve Ethan'a kabul etmediğimi sen söylersen inanmayacaktır demiştim. Bu da onu sonunda kabul etmeye itmişti.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin