49. BÖLÜM - Bunu Hak Ettin!

22.8K 2.1K 410
                                    

Multimedya: Bradley Vargas

Daughtry - It's Not Over

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli Okumalar...

🔥

Let's start over
Hadi baştan başlayalım

I'll try to do it right this time around
Ben bu sefer doğru şekilde yapmaya çalışacağım

It's not over
Bu sona ermedi

🔥

🔥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥

Dylan revirden hızla çıksa da nereye gideceğini pek bildiği söylenemezdi. Önce yemekhaneye mi gitmeliydi yoksa yoksa dipsiz uçuruma mı? Ya da ilk olarak o Gereksiz Sarı'nın odasına mı bakmalıydı?

Alice'i onun odasında gördüğü gün aklına geldi. Onları sarılırken gördüğünde canı nasıl yanmışsa o anı hatırlayınca yine aynı acıyı hissetmişti. O gün Alice'e katil değişini hatırladı. Kız birden bembeyaz kesilmişti. Can acısıyla söylemişti. Aslında kast ettiği kalbini parçalanmasıydı ama ne önemi vardı ki artık. Canını yakmıştı ve bu onda açtığı yaralardan sadece biriydi.

Düşüncelerle boğuşurken koridorda birkaç kişiye çarpmış ama ne özür dilemiş ne de dönüp bakmıştı. İki gün öncesine kadar Akademi neredeyse bomboştu ama şimdi koridorlar konuşan, gülüşen, şakalaşan ve kavga eden psişiklerle doluydu. Bu kadar kısa sürede bunu başaracak tek kişi şüphesiz Ethan Blair'dı.

Ve söz konusu kişi de merdivenlerin başında görüldü. Dylan ona kısa bir bakış atıp yanından geçip gitmek için hareketlendi ama Ethan buna müsaade etmedi.

"Dylan!" dedi onu kolundan tutup durdururken.

Dylan kolunu sert bir hareketle çekti ve öfkeden kararmış gözlerini ona çevirdi. "Ne istiyorsun Komutan?" Komutan derken özellikle vurgulamıştı. Bunu onun da eskiden Vargas'a çalıştığını yüzüne vurmak için yapmıştı. Ethan'ın yüzünde oluşan ifadeye bakılırsa o da verilmek istenen mesajı fazlasıyla almıştı.

"Biraz konuşalım." Sözlerinin aksine sesi emir verir gibi değil hatta aksine fazlasıyla yumuşaktı.

"Ben son sözlerimi söyledim Ethan. Düşüncelerim değişmedi."

"Bak Dylan! Hatalarımı kabul ediyorum ve düzeltmeye çalışıyorum. İçini rahatlatacaksa Vera yaptığının cezasını çekecek."

"Sence burada hatalı olan sadece o mu?" Hayret ederek, "Tanrı aşkına!" dedi. "Sen kendine hiç bakmıyor musun? Olanların asıl mimarını görmek için sadece aynaya bakacaksın! Bu kadar basit! Sadece aynaya!"

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin