50. BÖLÜM - Av Değil Avcı

26.3K 2.2K 437
                                    

Multimedya: Ed Sheeran - Give Me Love

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli Okumalar...

🔥

Give me love like never before,
Bana aşkını ver daha öncekilere benzemeyen

Cause lately I've been craving more.
Çünkü son zamanlarda daha çok özlüyorum

And it's been a while but i still feel the same,
Uzun zamandır böyle hissediyorum

Maybe I should let you go
Belki gitmene izin vermeliyim

🔥

🔥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥

Christopher Laudon

Chris avluya çıktığında yüzüne vuran soğuk havayla ürperdi. Etrafına bakındı. Bu akşam dolunay vardı ama gökyüzündeki siyah bulutlar bu güzel manzarayı engelliyordu.

Boş avluda ilerlemeye başladı. Aslında saat o kadar da geç değildi ama Ethan yine de karanlık bastıktan sonra dışarı çıkmalara pek izin vermiyordu. Tabii bu onun için geçerli değildi.

Kendi kendine güldü. Bu resmen hapis hayatıydı. İnsanların böyle bir hayatı kabul etmelerinin tek nedeni ise şüphesiz ki ölüm korkusuydu.

Binanın arka tarafına yönelmişti ki bankın üzerinde uzanmış birini fark etti. Aslında pek bankın üzerine uzanmışta denemezdi çünkü Alice banktan yaklaşık yarım metre yukarıda görünmez bir yatağın üzerinde uzanıyor gibiydi. Bir elini başının altına koymuş diğer elinde bir kitap tutuyordu.

"Tanrım!" diye söylendi Alice. "Bu çocuk kesinlikle gay." Kitabın bir sayfası hiçbir dokunuş olmadan çevrildi. "Ah! Değilmiş." dedi gülerken. Hemen ardından yüzünü buruşturdu. "Acınası kızlar ve erkek egemenliği. Çok klişe."

Alice çocukken kitap okumaktan nefret ederdi ama çoğu özelliği gibi bu da Vargas'a girdikten sonra değişmişti. Aslında bu ondaki en masumane değişimdi.

Chris ilerleyip yanına gitti ve o da havaya doğru yükselip görünmez sandalyesine kuruldu. Ethan muhtemelen onları görse küplere binerdi. Dersler ve zorunlu durumlar haricinde güç kullanmak yasaktı. Kısacası kaçaksan normal bir insan değildin ama tam olarak bir psişik de sayılmazdın.

Alice onu fark etmemiş gibi görünse de Chris daha avluya adım attığı an burada olduğunu bildiğine emindi.

"Afrodit'in ağından kurtuldun demek." dedi Alice kitabı kapatırken.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin